El Llagostera no ha pogut guanyar la final d'aquest vespre a Palamós contra l'Almeria i ha vist com la permanència se li ha posat pràcticament impossible. Un miracle necessitaran els gironins per salvar-se després del 0-0 contra els andalusos que combinat amb la victòria del Ponferradina davant l'Albacete deixa la salvació a 5 punts a manca de només 6 per jugar-se.

Els d'Oriol Alsina han fet un partit en la línia dels darrers a Palamós amb molta intensitat i contenint tot un Almeria que, si bé ha gaudit de més i millors ocasions que els gironins no ha estat capaç de batre René. La jugada més polèmica de la primera part ha sigut un gol mal anul·lat a Imaz per fora de joc, que ha encès les ires del tècnic Oriol Alsina.

A la segona part, els blaugranes han fet un pas endavant que els ha servit per embotellar l'Almeria i fregar el gol en alguna acció a pilota aturada. Tanmateix, l'alegria no ha arribat i coincidint amb el xiulet final de l'àrbitre la notícia del segon gol del Ponferradina (2-1) ha deixat glaçat l'estadi palamosí.

Ara el Llagostera necessita guanyar a Leganés diumenge i també el Saragossa en l'última jornada a banda d'esperar que Ponferradina o Mallorca fallin en els dos partits que els resten. Sens dubte, una autèntica utopia.

Als vestidors Oriol Alsina ha carregat durament amb l'actuació del col·legiat Ais Reig, lamentant el gol anul·lat a Imaz i admeten que amb el 0-0 i la victòria del Ponferradina la permanència «és a hores d'ara un miracle».

0 - Llagostera: René; Edu Oriol, Escassi, Chus Herrero, Samu; Pitu (Emilio, min.79), Marcos Tébar, José Carlos (Fofo, min.64), Imaz (Chumbi, min.79), Natalio; Juanjo.

0 - Almería: Casto; Michel Macedo (Chuli, min.70), Saveljich, Morcillo, Ximo Navarro; Ramon Azeez, Lolo Reyes, Fran Vélez (Joaquín Fernández, min.70); Dubarbier; Quique; Kalu Uché (Pozo, min.87).

Àrbitre: Saúl Ais Reig (Comité valencià). Va amonestar els locals Escassi (64') i Chus Herrero (78') i als visitants Saveljich (60'), Lolo Reyes (63') i Ximo Navarro (91')

Incidències: Nou Estadi Palamós-Costa Brava, 3.512 espectadors.