El Llagostera ha perdut aquest vespre al camp del Leganés (2-0) i certifica el seu descens a Segona Divisió B de forma matemàtica. Els d'Oriol Alsina tanquen així una etapa de dues temporades a la Segona Divisió A i un curs per oblidar on gairebé sempre han estat en zona de descens.

Un gol de Gabriel Pires a la primera part (m.10), i un de Miramón a la segona (m.65), han deixat sense cap mena d'opció a l'equip de la Costa Brava que tanca la temporada a domicili sense guanyar cap partit com a visitant.

El triomf del Leganés permet a l'equip madrileny mantenir la segona posició, i dependre d'ell mateix en la darrera jornada per pujar a Primera Divisió.

En altres paraules, un triomf al camp del Mirandés serà sinònim d'un ascens històric després d'haver pujat a Segona A fa precisament dues temporades, amb el Llagostera.

Fitxa tècnica

2- Leganés: Serantes; Víctor Díaz, Mantovani, Insua, César Soriano; Timor, Sastre (Alberto Martín, min.72), Gabriel (Toni, min.77); Omar, Szymanowski i Rubén Peña (Asdrúbal, min.81).

0- Llagostera: René; Edu Oriol, Tito, Chus Herrero, Masó (José Carlos, min.56); Tébar, Querol (Imaz, min.62), Tébar, Emilio, Ríos Reina; Juanjo (Benja, min.70) i Natalio.

Gols: 1-0, min.11, Gabriel. 2-0, min.66, Miramón.

Àrbitre: Cordero Vega. Va amonestar a Sastre (min.35), Rubén Peña (min.42), Szymanowski (min.51) i Natalio (min.84).

Incidències: Partit disputat a l'estadi de Butarque davant 8.000 espectadors.