Si una cosa ha quedat clara és que el nou Figueres de Narcís Pèlach és una clara aposta continuista de l'equip que ha dirigir Eduardo Vílchez durant una temporada i mitja. El relleu a la banqueta no sembla haver comportat un gran canvi de filosofia ni tampoc un reguitzell de cares noves a una plantilla que mantindrà el bloc. En només uns dies, el club no ha fet altra cosa que anar anunciant renovacions i ja són 13 els futbolistes que han acceptat la proposta per continuar a la Unió. L'últim en donar el seu «sí, vull» ha estat el davanter Javi Revert.

Als seus 28 anys, el gironí defensarà els colors del Figueres per tercer any consecutiu a l'espera de seguir engreixant les seves xifres. A Vilatenim ha marcat 23 gols en dos anys, mentre que abans, amb el Palamós, en va anotar 68 en tres exercicis. A?banda d'aquests dos equips, Revert també ha jugat a la base del Girona, al Cassà, Llagostera i Santboià.

La de l'atacant és la tretzena renovació i s'uneix a les de Quimo,?Masó, Varese, Sergi Romero, Toni Cunill, Grau, Ritxi, Venzal, Pedro, Moha, Casanova i Roger Brugué.