El Llagostera s'acomiada avui de la Segona Divisió A i possiblement també de l'estadi que durant aquestes dues temporades ha acollit els partits dels gironins a l'elit. Allò que ahir era blanc en el món del futbol pot passar a ser negre i si fa uns dies la voluntat del club dirigit per Isabel Tarragó era la de continuar a Palamós tot i el descens a Segona B, ara, tot plegat és un misteri. Per tant, avui als comiats de la categoria i de molts jugadors que disputaran els últims minuts vestits de blaugrana n'hi podria haver un més, l'adéu dels llagosterencs de l'estadi Palamós-Costa Brava.

Ahir, en l'escenari del partit i en l'última roda de premsa prèvia al partit davant el Saragossa, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, va destacar que «per nosaltres ha sigut un plaer veure l'ambient fenomenal de l'estadi durant les últimes set jornades i tot i saber que vindrà molta gent de Saragossa, esperem sentir-nos com a casa». A l'altre costat del camp un Saragossa, quart classificat, que necessita com a mínim empatar per no dependre d'altres resultats per jugar el play-off.

En aquests moments és una incògnita saber quin serà l'estadi que acollirà els partits del Llagostera la temporada vinent a Segona B. Alsina comentava ahir que «pot ser que sigui l'últim partit del Llagostera a Palamós perquè no podem oblidar-nos que això ara mateix és una incertesa. El tècnic maresmenc va destacar que «aquí ens han tractat meravellosament bé, ens han ajudat en els moments bons i dolents, però pot ser que sigui un dia per acomiadar-nos de jugar més a Palamós»- .

Les negociacions amb l'ajuntament palamosí continuen obertes, però, el fet de competir en una categoria inferior fa replantejar les aportacions econòmiques dels llagosterencs cap al consistori palamosí. «El tracte és molt bo, ens sentim estimats, però, ara la situació econòmica és diferent i tot és més complicat per a nosaltres i no ens podem permetre ser aquí com hi hem estat», va explicar el tècnic del Llagostera, afegint que la decisió final «no és en les nostres mans i per això és possible que sigui l'últim partit del Llagostera a Palamós».

En l'aspecte purament esportiu el tècnic dels blaugrana va destacar que el rival d'avui és temible: «Del Saragossa en destaco tot l'equip, tenen Dorca, Lanzarote, Ángel, Dongou... i sobretot a un bon entrenador com és Lluís Carreras». Alsina considera que el conjunt aragonès «és de Primera Divisió, però, circumstancialment juga a Segona i sinó puja aquest any ho farà el vinent». Evidentment a Alsina i als seus jugadors els agradaria que els tres punts en joc fossin decisius i encara els servissin per salvar-se, però tot i no jugar-s'hi res, Oriol Alsina vol «brindar una victòria a la nostra gent, a més per a molts jugadors serà l'últim partit amb el Llagostera i volem donar la millor imatge»

Els del Gironès fa set partits que no perden a casa (5 victòries i 2 empats) i per Alsina la consigna per avui és allargar aquesta ratxa, per tant diu el tècnic que «hem de ser el màxim de ?professionals possible sabent que no tenim cap pressió, però sí que cal deixar-nos-hi la vida» Alsina va remarcar que partits, a priori, intranscendents com el d'avui, sí que tenen importància per als jugadors perquè «hi ha molts ?equips que estaran pendents d'ells i això els pot representar tenir equip per a la temporada vinent».

Per a aquest partit, el tècnic del Saragossa, Lluís Carreras, comptarà amb les baixes ja conegudes de Vallejo i Culio, per lesió, i la del porter Bono, per estar concentrat amb la selecció nacional del Marroc per a un partit oficial Per contra, recupera el defensa Abraham, que es va perdre l'enfrontament contra el Reial Oviedo per acumulació d'amonestacions. També podrà seure a la banqueta l'entrenador del conjunt després de complir tres partits de sanció per la seva expulsió en el partit del Numància. Respecte a l'alineació que jugarà d'inici contra el Reial Oviedo, Hinestroza, fora de la convocatòria, deixaria el seu lloc a Pedro i hi ha el dubte de si Carreras mantindrà com a titular Diamanka o tornarà Javi Ros. La resta de l'equip serà el mateix que va vèncer l'equip asturià.