El seu company a la davantera, Natalio, s'ho mirava des de la tribuna, el valencià estava sancionat i amb set dianes l'ex-Numància era el màxim golejador del Llagostera. Però el ruixat de gols que els d'Alsina li van clavar al Saragossa (6-2) en el dia del comiat de la Segona Divisió A va tenir a un protagonista destacat: David Querol. El reusenc, amb un pòquer de gols, va passar de les cinc dianes que acumulava abans del partit contra els aragonesos a les nou, i d'aquesta manera l'exjugador del Nàstic s'ha erigit en el màxim golejador dels gironins. La contundent golejada davant un Saragossa que arribava en quarta posició, i va marxar escaldat i sense el premi del play-off, va provocar una barreja de sensacions a Querol i a la resta dels seus companys. Somriures i llàgrimes.

La dotzena victòria de la temporada, totes a Palamós, va ser la més àmplia del curs i Querol hi va contribuir de manera destacada, per aquest motiu, el ràpid extrem del Llagostera es mostrava satisfet perquè, tot i el descens a Segona B, els aficionats blaugrana van marxar orgullosos dels seus jugadors, "durant la setmana vam parlar que havíem d'acabar bé amb una afició que s'ha portat genial, sempre ens ha aplaudit, mai ens ha donat l'esquena i crec que hem donat la cara", va explicar. Sis gols més que la temporada passada. Sincer i realista, Querol lamentava la pèrdua de la categoria per a un equip que a casa ha estat capaç de sumar 40 dels 44 punts que ostenten, però, que a fora ha estat un desastre.

Dubtes sobre si seguirà

Contra el Saragossa va arribar l'hora dels adéus a dues temporades dels del Gironès a l'elit. Querol, que les ha viscut totes dues vestit de blaugrana, enviava el següent missatge a l'afició: "Vull donar-los les gràcies per l'estima que han donat a tota la plantilla i espero que el Llagostera torni a pujar com més aviat millor". El màxim golejador dels llagosterencs és una de les peces que serà difícil retenir per a la plantilla que Alsina haurà de dissenyar pel curs 2016-17. Qüestionat per si el seu futur és més a fora que a dins del Llagostera, comenta que "encara no sé res, no n'hem parlat perquè és molt aviat i és un tema que porta el meu representant".

Amb els quatre gols que va marcar Querol dissabte gairebé iguala els que ha fet durant tot l'any (5). Querol ha estat el màxim golejador de l'equip llagosterenc per davant de Natalio (7), Jesús Imaz (6) i Juanjo (5).