El Llagostera va fer oficial ahir a la tarda la sortida de Lluís Carrillo del club, després de vuit temporades en les quals ha tingut diferents papers, des de coordinador fins a tècnic del primer equip fent tàndem amb Oriol Alsina. Aquest any formava part del cos de scouting del club. Aquesta setmana el Llagostera ha deixat pràcticament enllestit l'organigrama tècnic per a la propera temporada, en què competirà a Segona B. Oriol Alsina i Òscar Álvarez seguiran a la banqueta, mentre que Edu Bardera serà el fisioterapeuta, Cristo Avilés farà les funcions d'analista dels rivals i Jordi Mir exercirà de preparador físic. Kiko Martí es manté com a entrenador de porters, mentre que, com Carrillo, també deixa el club Xevi Coll, fins ara preparador físic.

Lluís Carrillo ha tingut un paper destacat en els èxits esportius del Llagostera aquests darrers anys. Oficialment ha constat com a primer entrenador de l'equip des del febrer de 2013 fins la temporada passada, perquè amb l'equip a Segona B, la Federació Espanyola va pressionar el club blaugrana per evitar que un tècnic sense títol (en aquell cas, Alsina), fes les funcions de màxim responsable. Fent tàndem a la banqueta, el Llagostera va aconseguir l'ascens a Segona A el 2014, i també van assolir la permanència el curs passat quan van rellevar Santi Castillejo, afegint un altre col·laborador, Óscar Álvarez. Alsina va aconseguir el títol l'estiu passat i ja ha exercit de primer entrenador aquesta temporada. Això va fer que Carrillo passés a formar part del grup d'scoouting que, ara, amb el descens, es veurà reduït.

Per altra banda el club continua els contactes amb els ajuntaments de Palamós i Palafrugell per acabar de determinar on disputarà els seus partits la propera temporada. Segons ha pogut saber Diari de Girona, s'han donat de marge fins demà per prendre una decisió a partir de la qual l'àrea tècnica podrà començar a planificar la plantilla de l'any que ve.