El Llagostera continuarà jugant la temporada que ve els seus partits al Nou Estadi Palamós-Costa Brava de la localitat costanera després de l'acord que ha tancat amb l'Ajuntament. El descens dels blaugranes a Segona B després de dos anys a la Lliga Adelante feia impossible que el club pogués fer front als diners que li costava el lloguer de la instal·lació. Ara s'han renegociat les condicions i s'ha pogut arribar a una entesa que mantindrà els d'Oriol Alsina en un estadi modèlic per a la categoria, amb capacitat per a gairebé 4.000 espectadors i de gespa natural impecable. Seguir a Palamós també permetrà mantenir l'aposta del club per convertir-se en la referència futbolística de la Costa Brava.

Aquest acord s´establirà en relació a la nova realitat del Llagostera. D´aquesta manera és previst que l´Ajuntament de Palamós permeti al club la utilització de l´estadi de futbol com fins ara per a la realització d´un o dos entrenaments a la setmana, i del corresponent partit de lliga, aplicant per això a l´entitat esportiva la taxa estipulada a les Ordenances fiscals com a preu de lloguer del camp. A canvi l´Ajuntament es compromet a tenir aquestes instal·lacions amb les millors condicions per a la utilització esportiva.

Amb aquesta incògnita resolta, ara Oriol Alsina ja es pot centrar en la planificació de la plantilla que el curs que ve haurà d'intentar lluitar per l'ascens a Segona A. De moment ja s'han confirmat dues baixes, Álex Cruz i Jordi López, a l'espera que també es concreti el futur de cedits com Nuha i Rovirola que tornen al club a partir del juliol i amb qui es compta per a la propera campanya.