Ha trigat però el primer ja és al sarró. El Llagostera va posar ahir la primera pedra del projecte 2016-17 a Segona B amb l'anunci de la incorporació del migcampista ofensiu Álex Colorado, procedent del Reus. Peça clau en l'ascens dels del Baix Camp a Segona A, el conjunt gironí s'ha mogut de pressa per aconseguir un jugador amb força pretendents a la categoria de bronze, entre els quals el Toledo i el Múrcia. Als seus 32 anys, Colorado (37 partits i 11 gols) ha estat el cervell ofensiu del Reus en la històrica campanya que els ha dut per primer cop a Segona A. Malgrat tot, el club li va comunicar que no hi comptava per al curs que ve. «És un club sòlid que té la intenció de tornar a 2a A. Em fa molta il·lusió jugar a 2a A amb el Llagostera i per això vinc», deia ahir al web del club.

L'andalús és un jugador amb molta experiència a la categoria 268 partits i 38 gols) i fins i tot també a Segona A, on va jugar 27 partits amb el Xerez (2005-07). A Segona B, el Llagostera serà el seu novè equip després de Granada, Mazarrón, Ceuta, Oriola, Sangonera, Lleida, Albacete i Reus. «tenia ofertes de diversos equips importants de la categoria però el fort interès del Llagostera ha passat per sobre de tot», assegurava.

Colorado és el primer reforç d'un Llagostera que ha refer pràcticament tot l'equip d'aquesta temporada. I és que de la plantilla que perdut la categoria tan sols tenen contracte amb vigor els porters Moragón i Ratti, -algu dels qualsel defensa Jordi Masó i el migcampista Nando Quesada, que està lesionat. També es reincorporaran a l'equip els jugadors que han estat cedits aquest anys com són Nuha (Elx Il·licità), Gila (Sabadell) i Barnils (Sevilla Atlètic). El club està treballant per poder retenir alguns dels futbolistes que queden lliures arran del descens però la missió és complicada.