A les 11 de la nit, a La Mirona tindrà lloc l'actuació del quartet gironí, grup que barregen els estils del rock/soul/jam band, basant-se en les formacions dels 70 (trio instrumental i veu). Els Calaveras versionen rock, funk i molt de soul, en un repertori que passa per Solomon Burke, Ben Harper, Neil Young, Freak Power, U2, Tom Waits, Paul Weller, etc. Aquesta formació a la primavera del 2005 van compartir escenari amb Chuck Berry dins la programació del Black Music Festival i a principis del 2006 van fer una gira per Alemanya que pensen repetir.

L'Ajuntament de Llambilles ha convocat per dimecres que ve un ple extraordinari on es debatrà i es votarà una moció d'al·legació presentada pel grup municipal Tots per Llambilles-ERC-AM i que proposa que el ple es manifesti contra el projecte de la variant de la C-65 que hi ha previst construir al municipi. El projecte, que ara és a exposició pública, preveu que la via discorri per l'oest del nucli urbà al llarg d'uns 3,3 quilòmetres, i suposarà una inversió de 20,3 milions d'euros. L'objectiu és posar fi a les congestions de la C-65 al seu pas per Llambilles, i que tenen com a protagonistes els ja populars semàfors. La sessió extraordinària tindrà lloc a les sis de la tarda a la sala de plens del consistori, i l'equip de govern encapçalat per Josep Serra (CiU) l'ha convocat arran de la petició de Tots per Llambilles, que va recollir setanta al·legacions particulars de veïns del municipi contra el projecte. El grup a l'oposició considera que la variant limitarà el creixement del nucli urbà.

Al Cafè Hotel Paris, Rambla 10 de Figueres, l'Associació Cultural Projecte Desat'Art, presentarà el proper divendres, 9 de gener, a les 8 del vespre, l'artista Juan Pedro Pérez. Dins del calendari d'exposicions previstes al Cafè Hotel Paris i que donen suport a la Capitalitat de la Cultura Catalana, l'Associació Cultural presenta aquesta vegada un artista poc convencional, ja que treballa amb ciments tixotropics, semblant al paper-pedra, i que provoca sensacions realistes, com ara relleus i sobresortints dels quadres. En Juan Pedro ens presenta Impossibilitats, coses que mai trobaries fossilitzades però que ell aconsegueix fer-les realitat. L'artista presentarà algunes obres com: La Tifa Trencada (de la merda fa Art), Amor, o una amb motius a la CCC'09 feta de ferradures de cavalls. L'exposició es podrà visitar a partir de divendres, 9 de gener, dia de la inauguració, fins al 5 de febrer.

El proper diumenge el futbol torna a Montilivi. El Girona rebrà a partir de les 5 de la tarda un clàssic de Segona A, l'Eibar, en el primer partit a casa de 2009. El partit tindrà com a al·licient la possibilitat d'assistir al debut del davanter brasiler Ígor de Souza, si el club ha pogut tramitar la seva fitxa i el tècnic Raül Agné considera que ja es mereix els primers minuts amb la samarreta blanc-i-vermella. El Girona, que a casa s'ha consolidat com un equip molt sòlid, s'enfrontarà a un rival de la seva lliga, és a dir, la de la lluita per la permanència. Serà el penúltim partit de la primera volta, que es tancarà el dia 25 contra l'Osca, a l'estadi.