Posar el cartell de "no molesteu", a la porta de l'habitació de l'hotel perquè ningú pertorbi el teu descans tindrà més sentit que mai. Però no per estar aïllat i gaudir del silenci i la tranquil·litat, sinó per portar fins al màxim la líbido gràcies als objectes que hi ha a l'interior de la cambra: el llit, el sofà, els coixins...

L'hotel Llegendes de Girona, situat al Portal de la Barca del Barri Vell de Girona ofereix, des de fa pocs dies, una habitació amb tot luxe de detalls sexuals, sota la reconeguda firma "Suite Margarita Bonita". L'objectiu és esprèmer l'amor amb la parella de manera poc convencional aprofitant cadascun dels components d'aquesta cambra: Aconseguir portar el desig i l'atracció fins al plaer extrem i equilibrat.

El més cridaner, naturalment, és el llit. L'indret que aparentment ressalta com el més típic on les parelles solen fer l'amor. Però aquest no és precisament el més convencional. Conegut com a "Movement Bed", es caracteritza pel seu moviment revolucionari que va des d'un simple pessigolleig constant fins a un petit gran terratrèmol. El volum dels sotracs el decideixen els clients, per mitjà d'un comandament a distància. Òbviament, aquest rebombori es combina amb els moviments carnals propis de la passió incontinguda.

També es pot experimentar el "Neotantra Sofa", on les parelles poden provar pràcticament totes les posicions del Kamasutra. L'habitació de l'hotel disposa també d'altres detalls com els "Love Pillow", aparentment col·locats com a simples motius de decoració però que a darrere seu amaguen també picardies pensades expressament per al gaudi en parella.

Argolles, miralls i colors

L'ambient de l'habitació és amotllable al gust de cada client per aconseguir el clímax esperat: llums que voregen el matalàs del llit i amb gran varietat d'elecció: colors, calidesa i tonalitat. Hi ha multitud de complements per aconseguir una experiència inoblidable: unes argolles al capçal del llit que es poden fer servir pel que desitgi la parella, miralls que augmenten la sensualitat del moment i obren la porta a la imaginació.

També hi ha un pack extrem de benvinguda als clients que conté cintes, màscares juganeres i diferents flagells d'impacte. L'habitació està pensada sobretot per a escapades romàntiques, nits de casament, aniversaris o simplement per fugir de la rutina amorosa. Un manual d'instruccions acaba d'ajudar en l'ús dels estris.

La Suite Margarita Bonita es va presentar en l'àmbit mundial tot just aquests mes de maig a la principal fira del món sobre disseny per a hotels, a Las Vegas, i ja ha aterrat a la ciutat de Girona. I ho fa al mateix establiment hoteler on el "sofà Eros" ja ha aconseguit ser tota una revolució, fins al punt que ha obligat els responsables de l'hotel a haver d'obrir una llista d'espera.

per

Tapi Carreras