The Carrie Diaries es trasllada a Nova York, però més aviat a una visió actual de Nova York que a la real dels 80, època en la qual està contextualitzada la sèrie. La preqüela de Sexo en Nova York ha decidit eliminar de Manhattan un dels símbols que van caracteritzar la ciutat fins al 2001, les Torres Bessones. Els productors executius de la sèrie, que protagonitza una Carrie adolescent, encapçalats per Amy B. Harris, van decidir per unanimitat que era millor eliminar aquests dos edificis destruïts en l'atemptat de l'11-S per dos avions.

"Si haguéssim causat la disconformitat o dolor d'una sola persona, hauríem fallat", ha assegurat Harris a Hollywood Reporter "Intentem utilitzar material d'arxiu quan utilitzem imatges de la ciutat per estar en el període correcte", continua. "Però quan ens vam asseure a parlar-ne, vam tenir clar que hi hauria metratge en què hi apareixien. Havíem de plantejar-nos com abordar-ho". Amy B. Harris afirma que, quan es van asseure, la decisió va ser unànime. "Tots estàvem d'acord a esborrar-les", afirma. La productora va ser conscient en tot moment de les crítiques que podien arribar després de l'eliminació de les Torres Bessones.

"Estic totalment en contra que s'esborrin les Torres Bessones de les pel·lícules i sèries que es van fer abans de l'11 de setembre, però ocasionalment quan veig una sitcom que m'agrada, de vegades les veig i el meu cor es para durant un minut", continua. "Vaig sentir que era l'opció més sensible".

La ficció, que ja s'ha estrenat als Estats Units, ens trasllada al 1984, amb una Carrie Bradshaw de 16 anys que ha de lluitar per superar la mort de la seva mare i la descomposició del seu entorn familiar. Anna Sophia Robb interpreta el personatge de la Carrie adolescent.