L'acusat d'apallissar amb una barra de ferro el masover de Ca l'Artau de Vilobí d'Onyar (Selva) i rematar-lo passant-li per sobre amb un cotxe, Sayon Kourouma, s'asseurà aquest dilluns a la banqueta dels acusats de l'Audiència de Girona. Un tribunal popular serà l'encarregat de jutjar-lo. Kourouma s'enfronta a 25 anys de presó per un delicte d'assassinat amb traïdoria.

MUNICIPAL

La supressió de la línia 11 arriba al ple de Girona

La polèmica per la supressió de la línia 11 de l'autobús de Girona arribarà avui al ple en forma de moció que presenten els grups municipals d'ICV i la CUP perquè es reconsideri la decisió d'anul·lar aquest itinerari. La moció demana un transport públic i de qualitat per a tothom i sortirà a debat precisament aquesta línia.

L'exalcalde de Girona, exconseller de la Generalitat i catedràtic del departament d'Història i Història de l'Art de la Universitat ha decidit donar tot el seu fons documental a la UdG. L'acte solemne es farà a la Sala Gòtica de la Biblioteca del Barri Vell de la Universitat de Girona i durant el mateix intervindrà el doctor Xavier Torres Sans, catedràtic d'Història Moderna i director del departament d'Història i Història de l'Art de la Universitat.

L'Associació de Joves Empresaris de Girona lliuraran al parc científic i tecnològic de la Universitat i en el marc d'un sopar de gala els seus premis. Es reconeixeran el millor jove empresari gironí, una entitat o persona que s'hagi distingit per promoure l'impuls dels joves empresaris i es lliuraran els pins d'honor a membres de l'associació.

La sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona serà l'escenari a les 8 del vespre de la presentació del llibre "Per Morellàs, a les Illes" de Laurà Dalmau i Pla, metge (Agullana, 1886-Girona, 1969" editat per Curbet Edicions. Hi intervindran el filòsof Josep Maria Terricabras i Ramon Dalmau Alcalde.

De l'11 al 14 de juliol L'Estartit torna a dedicar tot un cap de setmana a la música del mític grup dels Beatles amb diverses activitats dirigides a tota mena de públic. També es presentarà un llibre i es faran diversos concerts.