Dimarts a les 5 de la tarda es portarà a terme el tradicional concurs de castells de sorra a la platja de La Fosca. Un clàssic d'estiu que reuneix veritables experts en la construcció de castells i figures a la sorra. La participació és oberta i gratuïta. Organitza: Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Palamós.

GIRONA

Aprèn a ballar salsa al bell mig de la plaça del Barco

L'Associació Cultural Cubana organitza un ball de salsa a la fresca. Una oportunitat per aprendre els passos més bàsics d'aquest ball tan calent com tradicional o bé gaudir-ne lliurement. El ball, que forma part de les Vacances Eugenials, organitzades per la Mancomunitat de Santa Eugènia-Can Gibert, començarà a partir de les 7 de la tarda, i és gratuït.

A les 10 de la nit al Pati de la Casa de Cultura de Girona, es projectarà en versió original subtitulada en castellà la pel·lícula El tío Boonmee recuerda sus vidas pasadas. Es tracta d'un drama fantàstic produït pel director tailandès Apichatpong Weerasethakul, guanyador de la Palma d'Or l'any 2010. L'oncle Boonmee té una insuficiència renal molt greu i cansat de lluitar per sobreviure, decideix anar a acabar la seva vida amb la seva família al camp. Mentre medita sobre el seu futur i el perquè de la seva malaltia, se li apareixen els fantasmes de la seva dona morta i d'un fill desaparegut i comença a rememorar les vides anteriors. El preu per accedir a la projecció és de només 1 euro.

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà arriba enguany a la majoria d'edat amb la 18a edició, reivindicant els seus orígens populars i la importància del circ al carrer. La mostra, que tindrà lloc del 19 al 21 de juliol, comptarà amb una setantena d'espectacles de malabars, acrobàcies i contorsions a càrrec de 38 companyies catalanes, espanyoles i d'arreu del món.

El recentment desaparegut cantautor Georges Moustaki va compondre cançons per a dames de la música com Édith Piaf, Françoise Hardy, Barbara, Brigitte Fontaine i France Gall, però ara és Marina Rossell qui agafa prestades les cançons de l'etern metec, amb qui va estar unida a través d'una bona amistat durant més de 30 anys. Serà un recital molt especial, dins del Festival Interludi.