A partir de les 7 de la tarda al centre cultural La Mercè de Girona, sessió del cicle Espai Conversa, dins de l'Aula de Pensament de l'Escola Municipal d'Humanitats. El periodista Xevi Planas conversarà amb l'escultor Domènec Fita (Girona, 1927), figura emblemàtica de la història plàstica contemporània de Girona.

ina M. Agustias Pérez.

A les 8 del vespre al Museu de la Pesca, conferència Turisme i desenvolupament local en ciutats portuàries a càrrec del Dr. José Antonio Donaire, professor de la Facultat de Turisme de la UdG i director de l'Institut Superior d'Estudis Turístics. Aquesta xerrada inaugura el curs acadèmic de la Càtedra d'Estudis Marítims.

.

L'Auditori de Girona acollirà, a les 8 del vespre, l'acte d'entrega dels VI Premis Carles Rahola de Comunicació. La sisena edició dels guardons ha superat els vuitanta treballs presentats. Fins a 68 participants -molts dels quals, en equip- han aportat un total de 83 treballs a les set categories dels Carles Rahola. Del total de treballs presentats, una desena han arribat de fora de les comarques gironines. Els noms dels guanyadors, en cada una de les categories, es donaran a conèixer dijous en la festa dels Rahola.

El IV Cicle de Cine Fòrum Educatiu proposa posar damunt de la taula temes d'actualitat referents a l'educació dels joves, que es debatran a partir de la projecció d'una pel·lícula i la intervenció de persones expertes en la matèria. El primer tema a tractar serà l'autisme, amb la projecció, a les 7 de la tarda al Museu del Cinema de Girona, del film "El seu nom és Sabine" de Sandrinne Bonnaire.

El proper 27 de febrer a les 10 de la nit a la sala Mirona de Salt, comença una nova edició del Black Music Festival, amb el concert a càrrec de Myles Sanko i Frank Knurf. Fins al 21 de març, per diversos escenaris de la demarcació, passaran artistes de la talla de Maceo Parker, Eli Paperboy, Richard Bona o la Fundación Tony Manero, entre molts altres.

Lolita Flores protagonitza, divendres, dissabte i diumenge al Teatre de Salt, l'adaptació de Carles Guillén i Joan Ollé de la cèlebre obra de Mercè Rodoreda "La Plaça del Diamant".