Una gran temporada mereix un bon final. La gesta de tot un Llagostera competint i escapant amb vida davant gegants com el Betis, Sporting o Las Palmas, entre d'altres, no mereix tancar la Lliga amb la quarta derrota consecutiva. Avui, al José Zorrilla de Valladolid, toca acomiadar un curs magnífic amb un bon regust de boca. Els blaugrana, després d'una segona volta per emmarcar en què va lluitar fins i tot per al play-off, encadena tres desfetes seguides (Albacete, Girona i Mirandés) de manera que, sense ja res en joc, mirarà de tancar la temporada de la millor manera possible contra un rival que té la promoció entre cella i cella i que ja només pot ser cinquè a la classificació.

El tècnic Lluís Carrillo deia el divendres que la intenció del seu equip és la de "guanyar per acabar el més amunt possible" i que sense "intensitat el Valladolid ens passarà per sobre". Els castellans tenen la baixa d'Omar Ramos i Marc Valiente mentre que el tècnic, Rubi, ha convocat per aquest partit fins a cinc futbolistes del filial.

De la seva banda, el Llagostera té les baixes de Nico Ratti, Alberto Perea, Ríos Reina, Ruymán, René i Diego Rivas. El porter Adrià Muñoz ha estat inclòs a la convocatòria.