.

El Centre Cultural la Mercè de Girona acull dimecres vinent, entre les 9 del matí i 2/4 de 3 del migdia, la jornada "Cap a la fàbrica del futur". Es tracta d'una trobada organitzada per professionals del sector de l'alimentació, on es tractaran temes com els nous estàndards de qualitat, així com la implantació del Food Defense com a requisit obligatori de les certificacions.

Aquest dimecres, a partir de les 8 del vespre, a l'Aula B de la Casa de Cultura de Girona, conferència "La cuina de les barques" a càrrec de Glòria Nayco, encarregada dels serveis educatius i l'acció cultural del Museu de la Pesca de Palamós.

.

Entre el divendres 20 i el diumenge 21 de juny, la població de Torroella de Montgrí acull la novena edició del Festival del Còmic. Durant el cap de setmana es presenta un atapeït programa d'actes: mercat de còmics, tallers de dibuix i manualitats, inflables infantils, firma d'autors, cinema, presentacions, exposicions, espectacles, sessió de fotografies amb personatges del món del còmic (Spiderman, IronMan, Star Wars, Star Trek, Tom i Jerry, Doraemon, BarbieÉ) concurs d'aparadorsÉ i moltes altres sorpreses.

rades, cercaviles de gegants i castells.

Els propers dies 20 i 21 de juny, se celebra la 5à edició de la "Fira Vilajuïga, Vila de Jueus". Enguany la temàtica de la fira estarà dedicada a les herbes remeieres i les seves propietats. Entre dissabte i diumenge, el municipi acollirà tota classe d'activitats relacionades amb el món de les herbes, com xerrades, tallers i presentacions de llibres i manuals.

Des del dissabte 20 i fins al divendres 26, la localitat de Palamós celebra la seva festa major. Amb música, animació infantil, sardanes, celebracions populars i moltes més activitats, els habitants d'aquest municipi del Baix Empordà impulsen una de les festivitats més populars de la Costa Brava. La recuperació de la revetlla de Sant Joan a la plaça de Mossèn Gumersind, un espectacle de circ o una exhibició castellera són algunes de les novetats del programa.

Diumenge, a 2/4 de 7 de la tarda al Parc Nou d'Olot, concert a càrrec de la Cobla La Mitja Lluna, en el marc de la 24a edició del festival tradicional Cornamusam.