Diari de Girona posa a la disposició dels seus lectors i subscriptors una nova promoció d'un conjunt de quatre bols d'acer inoxidable amb tapa de silicona per guardar i elaborar viandes i aliments. A més, aquests bols són apilables i estan dotats de mesurador de volum.

El conjunt consta de quatre bols de 18, 20, 22 i 24 cm de diàmetre amb una capacitat de fins a 3 litres. Fets d´acer inoxidable, són resistents als rentats (a mà o al rentavaixella) i al pas del temps. També són aptes per al forn elèctric i el frigorífic.

Cada bol té la seva tapa 100% de silicona amb tancament hermètic perquè es pugui conservar el menjar. En el moment de guardar-los no suposarà cap problema, ja que són apilables i fàcils d'emmagatzemar.

Tots els bols inclouen indicadors de mesura, molt pràctics a l'hora de fer unes delicioses postres o altres plats preferits. Batre, barrejar, preparar amanides, fer masses, conservar menjar... cadascú pot triar l'ús que els vulgui donar. Són d´allò més versàtils.

L'acer inoxidable no reacciona als àcids (cosa que sí que passa amb el coure i l'alumini), i els bols fabricats amb aquest material són més lleugers i tenen una llarga durabilitat respecte als de vidre o ceràmica.

Els lectors del Diari de Girona poden adquirir el conjunt de quatre bols d'acer inoxidable amb tapa hermètica de silicona al preu de 21,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 19,90 euros. Es poden comprar a les oficines del Diari, al Passeig General Mendoza, 2, de Girona.