Envoltat de jardins botànics de plantes centenàries i escultures es troba l'espai lúdic termal Aquatonic de l'Hotel Termes Montbrió. Es tracta d'un balneari únic a la província de Tarragona. Submergir-se, nedar o simplement caminar dins de les aigües termals naturals d'Aquatonic aporta a l'organisme totes les propietats terapèutiques dels minerals d'unes aigües veritablement especials, font de salut i de puresa ancestral que ajuden el visitant a retrobar l'harmonia i l'energia necessàries per donar més qualitat de vida als anys.

Amb una superfície en aigües termals de més de 1.000 metres quadrats, a l'Espai Aquatonic es pot gaudir de diversos jocs termo-lúdics: cascades laminars, jets d'hidromassatge ràpids circulars, microbombolles i grutes amb banys grecoromans. Aquatonic reuneix diversió, salut i relax. És el lloc idoni per gaudir d'originals sensacions envoltats per l'entorn privilegiat del complex. Durant els mesos de febrer i març, l'espai Aquatonic roman obert només el divendres tarda i dissabtes i diumenges.

El complex també compta amb un Spa termal. El Resort d'aigües termals naturals de l'Hotel Termes Montbrió va ser nomenat a l'abril de 2003 el «Millor Resort & Spa d'Europa». Immers en un magnífic jardí botànic de quatre hectàrees amb espècies centenàries, s'abasteix de diferents deus que ragen a temperatures compreses entre 41 i 81ºC.

Les seves aigües estan catalogades com hipertermals, riques en ions, bicarbonat, sulfat, clor, sodi, calci, magnesi, liti i potassi, i estan especialment indicades per a processos reumàtics crònics, dermatològics i respiratoris, així com per a teràpies antiestrès i d'aprimament. Les seves instal·lacions es componen de piscina i jacuzzi termal, sauna i bany turc, així com una zona d'hamaques per al descans i diferents cabines. És en aquest indret on es poden dur a terme diferents tractaments d'antiestrès, d'estètica i de benestar.

A banda de gaudir del relax que aporta l'Aquatonic i l'Spa termal també es pot gaudir d'una estança a l'Hotel Termes Montbrió en les diferents tipologies d'habitacions que ofereix. Així com gaudir de la seva gastronomia. El complex disposa de diferents propostes gastronòmiques. Hi ha el restaurant Sequoia, el qual ofereix una gastronomia basada en productes de la terra dels quals prima la qualitat, presentant una carta elaborada amb una gran varietat de plats de temporada. També ofereix la possibilitat de menús dietètics supervisats per la direcció mèdica de l'Spa Termal.

Durant els mesos de novembre a març, el restaurant Sequoia es trasllada al restaurant Goya. Aprofitant la dimensió del resort, segons temporada, l'hotel obre altres restaurants tematitzats. I si el visitant prefereix no sortir de l'habitació, pot gaudir del servei Room Service.