L'Hotel Balneari Termes Orion ha començat una nova etapa després de la important reforma que va experimentar l'estiu de l'any passat i que li ha permès passar de 3 a 4 estrelles. Un disseny completament actual, que ha suposat la reforma de totes les habitacions, un nou i complet Circuit Termal i tota una nova oferta gastronómica.

L'Hotel Balneari Termes Orion ofereix 54 habitacions totalment renovades, amb un disseny elegant, exclusiu i funcional. Habitacions amb bany complet amb assecador de cabell, aire condicionat, caixa forta, televisió i una acurada selecció d' amenities. Un nou concepte de descans i confort també per a famílies, atès que l'hotel disposa també d'habitacions comunicades.

El nou balneari incorpora un modern i complet Circuit Termal per gaudir lliurement de les aigües termals mineromedicinals de l'indret i totes les seves propietats. Piscina termal, saunes, pediluvi, dolls d'aigua a pressió i un exclusiu Claustre Termal on el silenci i la calma ajuden a regenerar cos i ment.

L'oferta gastronómica, dissenyada pel xef Raül Cuadras, es pot trobar en dos espais ben diferenciats. Un buffet lliure amb una cuina saludable i de qualitat, on destaquen els productes de proximitat, els plats tradicionals de la cuina catalana i les elaboracions fetes al moment. I el restaurant Caldarium, que ofereix una cuina més elaborada i amb tocs innovadors, amb servei de carta i menú degustació.

L'Hotel Balneari Termes Orion és el marc idoni per viure unes vacances saludables i en família, amb una gran zona enjardinada amb piscina exterior, parc infantil, pistes de tennis i zona solàrium. A més, tots els clients allotjats a Termes Orion tenen avantatges exclusius en la seva estada al Centre Lúdic Termal Magma.

A la mateixa finca de Termes Orion hi trobem el Lotus Blau, el prestigiós centre de banquets i convencions amb capacitat per a fins a 400 persones, però adaptable a qualsevol celebració. Un espai modern i funcional per a celebracions de petit o gran format, on es respira sempre un ambient elegant i acollidor completament integrat als jardins que l'envolten. De les seves instal·lacions, destaquen dues grans veles exteriors en forma de lotus gegant, envoltades d'aigua i natura, obra dels prestigiosos arquitectes Aranda, Pigem i Vilalta, de l'estudi RCR Arquitectes, guanyadors del premi Pritzker 2017.

Un exemple d'arquitectura d'avantguarda convertida en referent mundial per viure i compartir, a l'aire lliure, moments inoblidables. La oferta gastronómica del Lotus Blau convida el visitant a viure una experiència de textures i sabors des dels aperitius i fins a les postres, un recorregut que porta a reconèixer la cuina tradicional com mai l'havíem viscut fins ara.