Construir un habitatge en 120 dies, sense renunciar a la qualitat i el confort de la llar, és possible amb el mètode de PMP Prêt-à-porter cases. L´estudi, amb punt de venda a la ciutat de Girona, és especialista en construir cases de disseny de formigó. Un sistema que ofereix un major aïllament tant tèrmic com acústic i a més s´aconsegueix una solidesa molt superior que la que ofereixen les actuals cases de totxo.

L´estudi PMP Prêt-à-porter cases s´ha marcat com a objectiu destruir els mites que envolten el món de la construcció. Mites com que és impossible fer realitat una casa en només quatre mesos, o que la inversió inicial sempre té tendència a augmentar. «Mites que calia destruir per poder construir tal com volíem construir», expliquen des de l´estudi. Aquest mètode industrial permet dissenyar i fabricar mitjançant un control exhaustiu dels processos i del producte per, finalment, poder oferir un preu tancat. El client sap des d´un bon inici com serà la seva nova llar, quins acabats i qualitat tindrà i, el més important, quant li costarà. Arquitectes, enginyers, interioristes i altres professionals de la construcció treballen junts a l´estudi de PMP Prêt-à-porter cases en la creació de projectes amb personalitat pròpia, perseguint sempre una visió d´innovació i d´excel·lència.

Tot i que la fusta i el maó han estat tradicionalment els materials més estesos, a PMP Prêt-à-porter cases escullen el formigó. La raó és clara: permet satisfer les exigències de confort i solidesa dels clients a un cost equilibrat. A nivell tècnic, l´estudi treballa amb formigons d´altes resistències, espessors i densitats calculades pels enginyers per obtenir estructures molt sòlides que a l´hora ofereixen un benestar climàtic i acústic que supera qualsevol altre material. Al mateix temps, és un material que ofereix uns avantatges de manejabilitat que permet donar-li diferents formes i poder dissenyar lliurement.

Un dels punts més atraients d´aquest mètode de construcció és la sostenibilitat dels habitatges. Gràcies a les estructures de formigó i a l´estudi geotèrmic, es pot aconseguir que casa i entorn estableixin un ecosistema equilibrat. Es redueix, així, la demanda energètica de l´habitatge, al mateix temps que s´optimitza l´estabilitat tèrmica durant tot l´any i s´omple de llum natural i d´aire de qualitat.

Un dels majors problemes de la construcció industrialitzada és el desconeixement existent i la percepció que es té de casa industrialitzada. El tòpic més comú és considerar-lo sinònim de bungalou barat, que només busca rapidesa i senzillesa constructiva, quan és tot el contrari. La industrialització és sinònim de control. I control en construcció vol dir qualitat i precisió.