L'hotel Costa Brava i, dins d'aquest, el restaurant Can Poldo, és un escenari ideal per a la celebració d'una cerimònia d'enllaç matrimonial seguida d'un bon àpat. L'establiment hoteler està situat en el lloc més privilegiat del municipi de Platja d'Aro i un dels més esplèndids miradors del litoral gironí.

La cerimònia de casament es pot celebrar damunt de les roques que envolten l'hotel, gairebé tocant a l'aigua del mar, envoltats de la naturalesa més pura.

L'hotel compta amb una recepció totalment reformada i amb 64 habitacions, de les quals 28 són totalment noves. El restaurant Can Poldo de l'hotel Costa Brava és reconegut arreu per les seves especialitats en cuina marinera mediterrània.

El seu acurat servei de restauració destaca sobretot per alguns plats tan típics catalans com són el suquet de peix i els diversos plats d'arròs, però també ofereix gran varietat de plats per tal de satisfer les necessitats de tots els clients, ja siguin plats típics del país o plats més internacionals. El menjador està ubicat en un marc incomparable, ja que està envoltat de finestrals des d'on es pot gaudir de fantàstiques vistes de la costa.

A part de la sala del menjador interior, l'hotel també disposa de dues grans terrasses -una amb vistes a la cala Rovira i l'altra situada davant la platja del Cavall Bernat- que permeten aprofitar les nits fresques d'estiu per prendre una copa o refresc mirant al mar i on, així mateix, es poden celebrar dinars o sopars de noces.

A part del gran saló-menjador dedicat al servei d'hostaleria, l'hotel Costa Brava compta amb una sèrie de sales privades de gran capacitat per a aquells que estiguin interessats a fer-hi convencions, banquets i casaments. Es tracta de sales amb capacitat de 30 a 60 persones, perfectament sonoritzades per assegurar un desenvolupament òptim de l'esdeveniment, perquè tant l'empresa encarregada de l'acte com els assistents quedin del tot satisfets amb la celebració.

Així mateix, el complex ofereix totes les facilitats per a aquells que desitgin celebrar un banquet a l'hotel. D'aquesta manera, l'establiment hoteler cedeix una gran sala, amb capacitat de fins a 250 persones, i disposant completament del servei de restauració Can Poldo. Els nuvis i els seus convidats són atesos per un personal altament qualificat i professional, encapçalat per la directora de l'hotel Costa Brava i del restaurant Can Poldo, Sandra Vergeli. A més, tot el personal és expert a organitzar grans esdeveniments.