S'acosta l'època de les grans cerimònies com són els casaments.

La primavera és una de les èpoques preferides per a la celebració de les noces. L'arribada del bon temps i el fet que els dies siguin més llargs, anima nombroses parelles a decantar-se per aquestes dates per celebrar el seu gran dia. Si ha estat convidada a un casament aquesta primavera o estiu, estigui atenta a les últimes tendències en els vestits de convidada.

Els colors estrella per a les noces de primavera, a més dels estampats, són el negre i el vermell. Els aparadors de les botigues mostren molts vestits amb màniga llarga o tres quarts per als dies primaverals. També es juga amb la llargada dels mateixos vestits. De fet, es poden trobar tant vestits llargs, com peces per sobre dels genolls. Les principals apostes tampoc renuncien a ensenyar les espatlles, aprofitant les temperatures més càlides. D'altra banda, les peces granotes poden ser una opció molt interessant per a aquest tipus d'esdeveniments. Es poden trobar en diferents formats, amb màniga curta o llarga, amb coll rodó o de bec. Un cop escollit el vestit és hora de buscar el pentinat perfecte. A continuació exposem algunes idees. Els recollits, semirecollits i les trenes són tendència i hi ha molta per brillar.

Trenes en forma de cor

Un look sorprenent i original és aquest recollit de trenes en forma de cor. Sembla més complicat del que és, però el secret resideix en el primer pas: fer bé la divisió dels flocs, donant-li forma de cor.

Monyos trenats

Existeixen moltes varietats d'aquest tipus de pentinat: els monyos estan de moda en totes les seves versions i sens dubte seran tot un encert per lluir un coll estilitzat i unes arracades llargues. Aquests pentinats són una aposta segura per assistir a un enllaç més informal, que se celebri, per exemple a l'aire lliure: a una platja o a un camp.

Semirecollit trenat

Si no es vol renunciar a lluir melena però detesta estar pendent del cabell durant el menjar o el ball, la recomanació és optar per un semirecollit que reculli únicament aquells cabells que acostumen a envair la cara. Un exemple és la cua de cavall, una genial elecció per assistir a un casament sense perdre gens de glamur en el look.

Trena amb tocat

Si a més, al recollit se li afegeix un tocat, cordes, una diadema, un llaç, uns brillant o unes flors el pentinat brillarà amb llum pròpia. Una senzilla cua pot guanyar punts si d'ella penja un llaç de seda, per exemple. Les tiares amb formes florals o vegetals són ideals per a casaments a la primavera perquè evoquen la naturalesa i et donen un aspecte d'allò més bucòlic.

Monyo floral amb trena d'espiga

Si es té certa habilitat es pot aconseguir realitzar un monyo floral amb trena d'espiga, un pentinat espectacular. Només s'ha de dividir els cabells horitzontalment, i fer dues trenes d'arrel, que s'ajunten en una trena d'espiga. A continuació, s'ha de reforçar la cua sobre si mateixa, fent una froma de flor.