Entre tots els accessoris, les ulleres de sol sempre han estat un complement imprescindible que marca tendència cada any. Aquest 2018 les de sol, com tot l'àmbit de la moda, gira al voltant dels anys 80 i 90 i la muntura ha canviat visiblement: allargades i fines.

Per aquesta primavera-estiu tornen les ulleres cat-eye. No obstant això, aquesta vegada, tornen al més pur estil anys cinquanta. Les influencers miren al passat per recuperar la seva versió més exagerada: ara es porten acabades en punta (puntísima) i amb silueta fina.

Els vidres transparets de colors marquen tendència aquesta temporada. Imperen les ulleres de sol grogues i taronges per donar un toc de diversió i alegria a la mirada. El que arrasa és el metall, una tendència que mai desapareix però que en algunes temporades es converteix en protagonista. I li ha arribat el seu torn, tant en models d'estètica vuitantera, com en les icòniques rodones d'estil teashades. Però la innovació va més enllà i el metall s'incorpora a noves formes i colors. Es pot veure en les ulleres de sol de doble pont, en les muntures amb arc, a les renovades cat eyes...

Entre les ulleres de sol del 2018 destaquen les que incorporen un arc metàl·lic en color daurat que travessa la lent i part de les varetes o de la mateixa muntura. La presència d'aquestes fines varetes metal·litzades també s'afegeixen a la part superior de la lent modificant i allargant el disseny.

No importen els anys que passin, l'estil aviador segueix donant guerra cada temporada. I és que el seu disseny clàssic i urbà segueix estant al top ten de les ulleres de sol 2018. Enguany, però, arriben renovades, amb lents transparents en colors cridaners com el taronja o el groc, però també amb la incorporació de nous detalls com el doble pont metàl·lic.