"És important que el nostre estat d'ànim sigui positiu i estirar-lo, però no ens podem desenfocar: l'objectiu a la Lliga és la permanència. Si ens creiem més del que som, i que podem fer més del compte, ens pot arribar a perjudicar. El Betis ens exigirà molt", ha valorat Eusebio, que ha convocat a 20 futbolistes, inclosos Raúl García i els joves Valery, Paik i Pachón.

El Girona no podrà comptar amb Stuani, sancionat. "És una baixa important, perquè ens dona molt en el nostre joc, en rendiment i eficàcia. Ha fet un número molt important de gols però quan tenim qualsevol baixa, ho afrontem positivament. Aprofitarem tots els recursos, que són molts i bons", ha afegit.

Eusebio està centrat en el partit de demà a Sevilla. Poc ha volgut parlar de la Copa i del duel de quarts contra el Madrid. "Avui ens centrem en la lliga. A partir de demà ja pensarem en el que ens ve a sobre, gaudint de totes les competicions, sense perdre de vista qui és el nostre objectiu", ha dit. A més ha considerat que "passar ronda a la Copa no ens ha de descentrar de quin és el principal objectiu. Hem d'aprofitar l'eufòria de la Copa per competir millor a la lliga".