Un turisme s'ha saltat avui un control dels Mossos d'Esquadra establert a Llançà. Els dos ocupants del vehicle han començat a conduir de forma temerària i han fugit de la policia, cosa que ha acabat amb una persecució fins que han estat interceptats i detinguts pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local en la zona centre de Roses, en un aparcament del costat del passeig marítim.

Els fets s'han desencadenat pels volts de les tres de la tarda, quan els Mossos tenien muntat un control en un dels accessos de Llançà. Han ordenat a un vehicle, un Volkswagen, que s'aturés però el seu conductor ha fet cas omís a les instruccions i juntament amb un altre ocupant han anat de Llançà fins a Roses perseguits per la policia.

Els Mossos ràpidament els han anat al darrere i han alertat totes les policies dels municipis de la zona. Els fugits han emprès un trajecte de més de 21 quilòmetres i han acabat interceptats davant de l'expectació de molts veïns. Han estat aturats a ple centre del poble.

La investigació està a càrrec dels Mossos que, junt amb la Policia Local de Roses, han detingut els dos ocupants del vehicle. Són dos ciutadans francesos, d'entre 35 a 40 anys, els quals tenen diversos antecedents per tràfic de drogues.

Avui han quedat detinguts per desobediència als agents de l'autoritat i conducció temerària, tot i que se'ls podrien imputar més delictes. En l'escorcoll del vehicle no han trobat estupefaents però encara s'investiga el succés.