A principis d'aquesta setmana s'han iniciat les obres d'adequació d'una nova zona d'esbarjo a Palamós per a animals de companyia. L'espai és de 1.070 metres quadrats i està situat al costat de l' skate park de la zona esportiva municipal Josep Massot i Sais, en paral·lel al camí que passa a la riera Aubi.

El projecte forma part de les propostes que els palamosins i les palamosines varen prioritzar en el procés participatiu de les inversions municipals de 2018, i està vinculada a la nova Ordenança municipal de tinença d'animals que es va aprovar l'any passat.

Ara una empresa especialitzada ha iniciat les feines d'adequació d'aquests terrenys, desbrossant tot l'espai i realitzant les tasques d'anivellament i canalització del servei d'aigua.

Posteriorment es col·locarà una tanca de fusta perimetral d'un metre d'altura amb la qual es delimitarà l'espai que tindrà dues portes d'accés. L'objectiu de la tanca és el de permetre que els gossos puguin anar deslligats dins aquesta zona d'esbarjo, sempre amb la presència del seu propietari. A més inclou, bancs, papereres i una font perquè els gossos puguin beure.