La Creu Roja va presentar ahir el projecte per a persones en situació de vulnerabilitat «Benestar Personal i Activació Social» a Palamós. La iniciativa té per objectiu acompanyar els usuaris perquè puguin prendre consciència dels seus talents i les seves potencialitats. A més, busca oferir oportunitats a les persones per tornar a ser part activa de la societat.

Durant el 2018, el projecte ha permès atendre 74 persones beneficiàries l'any 2.018 a la comarca del Baix Empordà i s'ha dut a terme a les localitats de Torroella de Montgrí, Verges, Ullà, la Bisbal d'Empordà, Palafrugell, Pals, Begur, Palamós, Calonge-Sant Antoni, Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro.

Projectes pel futur

Segons es va anunciar ahir, la Creu Roja donarà continuïtat al projecte el 2019 als municipis de La Bisbal, Palafrugell i Palamós. La iniciativa rebrà el finançament l'IRPF català destinat a fins socials, a l'espera de noves convocatòries per poder amplia la seva actuació. A banda, també es va presentar l'exposició «Retrats de Vida».

L'exposició va néixer del treball d'un dels grups del projecte Benestar personal i activació social de la Creu Roja amb l'objectiu de donar a conèixer les històries de vida, les capacitats de les persones per superar les diverses dificultats i alhora, sensibilitzar a la societat sobre la idea que la vulnerabilitat no és una condició sinó una situació per la qual tots podem passar al llarg de la nostra vida. L'obra estarà oberta al públic, de dilluns a divendres, de 10 del matí a la 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre, des del 6 de març fins el 13 de març.