Carles Pi serà el cap de llista de Junts x Pals - ERC a les eleccions municipals a Pals del proper 26 de maig. La decisió l'ha pres l'assemblea local de la formació en la seva darrera reunió i l'ha fet pública la formació aquesta setmana.

L'elecció s'ha produït després que l'exalcaldessa Sílvia Monar anunciés, a principi de mandat, la intenció de no repetir al capdavant de la formació. Carles Pi és un veí dels Masos de Pals, té 47 anys i exerceix d'advocat amb despatx professional a Palafrugell. «He decidit a fer aquest pas a la primera línia de la política municipal per «la possibilitat d'impulsar projectes que permetin la millora del municipi a diversos nivells», apunta Pi.

La presentació pública del candidat i de la llista es farà el divendres 22 de març a les 8 del vespre al Centre Cívic, i comptarà amb l'exalcaldessa de Pals Sílvia Monar, amb el president del grup parlamentari Republicà al Parlament i exalcalde de Palafrugell, amb Sergi Sabrià, i amb el diputat al Congrés dels Diputats i exalcalde de Torroella de Montgrí, Joan Margall.