La ciutat de Girona s'omplirà aquestes festes de Nadal de llums, màgia, activitats i, també, propostes gastronòmiques. Aquest cap de setmana arriba una edició més del Regala i tasta Girona, conegut anteriorment com el Girona Street Food Market.

Durant tot el dissabte, els visitants podran gaudir d'una original proposta de tastets al carrer acompanyada d'actuacions musicals. Diverses food trucks (camions de cuina sobre rodes) ompliran el carrer del Migdia, de les 10 a les 22 h, perquè els vianants puguin degustar menjar de tot tipus. Tot amenitzat amb bona música.

La Girona Banda Band serà el primer grup que pujarà a l'escenari a les dotze del migdia amb un concert-vermut. Es tracta d'una banda de vent i percussió amb un repertori molt ric i variat i amb un ampli ventall d'estils i procedències. Des de la música més clàssica adaptada per a una formació de banda simfònica fins a la música popular, les bandes sonores del cinema i peces de jazz.

A les cinc de la tarda es durà a terme un concert per als més petits de la família a càrrec del grup Els Atrapasomnis.

La banda d'animació infantil està formada per músics de les contrades de la Cellera de Ter que fa més de 15 anys que treballa en el món de la música, tocant en diferents formacions musicals de dia i de nit. Estan vinculats en el món educatiu i del lleure, treballant en escoles, casals, colònies, fent tallers, impartint classes i explicant contes.

Finalment, un discjòquei acabarà d'amenitzar la vetllada a les vuit del vespre.

La proposta gastronòmica es combina amb la Fira de Nadal, que acull des del 25 de novembre la plaça de la Independència i que s'allargarà fins al 5 de gener. En aqesta s'hi poden trobar els típics dolços del Nadal com són els torrons o els polvorons, així com diferents productes elaborats artesanalment.