Besalú Ciutat Jueva

Besalú acull tot el cap de setmana la celebració de la festa Besalú Ciutat Jueva amb actes al carrer com mercat artesanal, visites guiades, música, tallers, tast de vins i altres activitats. És una celebració de recreació històrica centrada en l´evocació de la comunitat jueva medieval de Besalú de la qual es conserven evidències significatives com la sinagoga i els banys rituals jueus o micvé.

Festivitat de Sant Antoni Abat a Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols celebra aquest diumenge la festivitat de Sant Antoni Abad. Els actes comencen a les 11h, amb l'nici dels Tres Tombs, passada de cavalls als carrers centrals de la ciutat; a les 12.30h es farà la benedicció d´animals als jardins Juli Garreta. A les 13h, es preveu un show caní amb els gossos de Jack&Fermin, i seguidament l'espereat espectacle eqüestre de Santi Serra a la platja.

Fira de la mongeta i del carbó a Sant Llorenç de la Muga

A partir de les 10 del matí, la fira de la mongeta i el carbó preveu diferents activitats, entre elles la trobada d´intercanvi de plaques de cava, la presentació del conte de la fira, actuacions musicals, tallers de contes i venda de la mongeta conreada en els horts locals, entre d´altres.

Botiga al Carrer a Platja d'Aro

De les 10 del matí a les 9 del vespre, en diferents carrers de la població, se celebra la Botiga al Carrer de Platja d'Aro

Mercat de segona mà a Blanes

De les 9 del matí a les 2 del migdia, al passeig de l´Av. de Catalunya, mercat d´articles de segona mà «La Ganga».