BESCANÓ

Torna aquest diumenge una nova edició de la Fira de l'Embotit de Bescanó, amb l'objectiu de prestigiar aquest producte i el seu productor i, al mateix temps, donar a conèixer el món de l'embotit d'elaboració artesanal. Un centenar de parades d'alimentació s'instal·laran als voltants del Parc de l'Ajuntament per donar a conèixer i oferir la possibilitat de tastar i comprar els diferents productes d'elaboració pròpia: carn de perol, greixons, botifarra vermella, dolça, bolets, ratafia, foie d'ànec i de perol.

BÀSCARA

Durant tot el dia, Fira-Mercat del Tortell a la plaça Major. Pels carrers dels voltants hi haurà una celebració de la fira amb productes artesanals, actuacions al carrer i sardanes, entre d'altres.

GIRONA

Al Palau de Fires de Girona es celebrarà durant tot el cap de setmana l'Expocanina internacional on hi haurà diversos concursos i proves on hi participaran més de 1500 gossos.

LLAGOSTERA

Al llarg del dia Fira-Mercat Romà al nucli antic del poble. Faran una reconstrucció i ambientació històrica dels carrers on hi haurà desfilades de manaies, lluita i escola de gladiadors, activitats per al públic infantil, carrer d´oficis antics amb demostracions, tir amb arc, espectacles al carrer, cercaviles i exposcions, entre d´altres.

OLOT

Durant el cap de setmana Fira de l´Embotit al Firalet d´Olot (Passeig Ramon Guillamet). Hi haurà una variada representació de parades d´embotits, formatges i cerveses. Les activitats es complementaran amb una àmplia oferta gastronòmica, lúdica i comercial a més a més de demostracions de cuina a càrrec del col·lectiu Cuina Volcànica, demostració d´especejament del porc, tallers d´elaboració de botifarres per als més petits i taller maridatge d´embotits del mercat amb vins, cerveses i sidra, entre d´altres.

RIPOLL

Fira de les 40 hores, on un any més destaca per la seva diversitat de sector que mostra. Al llarg del dia hi haurà diversos escenaris de celebració de la tradicional fira amb diferents activitats.

SANT JAUME DE LLIERCA

Fira tèxtil de Sant Josep. Aquest any serà el 25è aniversari de la fira, i per commemorar-ho han ampliat la programació i l'espai de la fira. Durant tot el dia hi haurà parades d´alimentació, cotxes antics, tallers, puntaires, artesania, ball i sardanes.