19 de març de 2018
19.03.2018

Cinc activitats gratuïtes per fer a les comarques gironines

Museus, conferències i rutes són alguna de les activitats que no et costaran ni un euro

20.03.2018 | 06:30
Cinc activitats gratuïtes per fer a les comarques gironines

Museu d'art 2000. Pintura palau Solterra - Fundació Vilacasas

Lloc: Museu d'art 2000. Pintura palau Solterra - Girona
 
Data: Tot l'any
 
Horari: 11.00 h a 14.00 h - 16.30 h a 20.30 h
 
Si s'està interessat amb la fotografia contemporània, el Palau Solterra de Torroella de Montgrí és l'opció perfecte. Ja que conté el fons de fotografia contemporània nacional i internacional de la Fundació Vilacasas. A través de la multiplicitat de lectures que suggereix la col·lecció, l'espectador inicia un itinerari obert i plural per les diferents dependències que integren el museu.
 

Museu d'Art de Girona

Lloc: Museu d'Art de Girona - Girona
 
Data: Tot l'any
 
Horari: De 10:00 h a 19:00 h
 
Els visitants del Museu d'Art podran gaudir d'una excel·lent col€lecció d'art romànic i gòtic, –la 3a. més important de Catalunya–, i d'un conjunt que va des dels retaules del s.XVI fins a les obres de principis del s.XX, amb artistes tan reconeguts com Pere Mates, els Vayreda, Rusiñol, Blay... Una gran col€lecció per a un dels edificis més notables de l'arquitectura gironina, el Palau Episcopal.
 

Valors en una vida dedicada a l'esport d'alt rendiment

Lloc: Centre Cívic Joaquim Xirau - Figueres
 
Data: 24 de Març de 2018
 
Horari: 19:30h
 
Hèctor Ruiz, Campió d'Espanya Absolut en Aigües Obertes, Campió de la Copa d'Europa i tretzè en el Campionat del món, parlarà sobre la complexitat del món  de l'esport d'elit. 
 
Un món del qual només es valoren els èxits transformats en medalles, deixant de banda el treball i l'esforç que hi ha al darrere. Hèctor mostrarà a través de la seva experiència les diferents cares que pot tenir l'esport d'elit i que no tot són alegries.
 

Coneix Girona amb Joc de Trons 

Tant per fans de la sèrie com no, aquest és un itinerari que relaciona 8 localitzacions on és va rodar Joc de Trons i que alhora  mostra com és el barri vell de Girona. Aprofiteu per gaudir dels encants que s'amaguen darrere de les muralles, mentre camineu pels carrers de la ciutat.
 
Ordre del recorregut segons les localitzacions:
 
1: Monestir de Sant Pere de Galligans 
2: Pont dels Galligants
3: Plaça dels Jurats
4: Banys Àrabs
5: Passeig de la Reina Joana
6: Carrer del Bisbe Josep Cartañà
7: Catedral de Girona 
8: Porta de l'església de Sant Martí Sacosta 
 

Desconecta en el Parc del Domeny

El parc del Domeny és l'opció perfecte per anar a passar un dia de desconnexió per Girona. Es troba entre la carretera de Sant Gregori i el carrer del Bolaño. En aquest espai s'hi pot trobar una gran varietat d'elements que faran impossible l'avorriment. Pels més petits hi ha dues tirolines, un rocòdrom, una zona de jocs infantils i taules de ping-pong. I mentrestant els més grans podran gaudir d'una caminada relaxant pels camins envoltats de natura que rodegen el parc. Tot això per acabar concloent amb un pícnic a les taules habilitades del parc.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema