22 de març de 2018
22.03.2018

Els 10 restaurants més ben valorats de Girona

Una selecció dels restaurants més destacats segons l'opinió dels comensals

22.03.2018 | 19:42
Els 10 restaurants més ben valorats de Girona

Girona està replet de restaurants d'estils i preus diversos. Per això és normal que un es pugui trobar perdut sense saber a quin restaurant anar. Aquesta petita guia reuneix 10 dels restaurants més ben valorats segons les opinions dels mateixos comensals, per intentar facilitar la tria si no es tenen les idees gaire clares.

1. El Celler de Can Roca

Estava clar que El Celler de Can Roca encapçalaria la guia com el més ben valorat. Es pot dir que s'ha guanyat ser el restaurant emblemàtic de Girona que tothom, més o menys, coneix. Per això no hi podia faltar. La gent descriu la seva experiència com a única, ja no és només el fet d'anar a menjar, sinó el fet de viure un espectacle culinari. Per tant aquesta és una bona opció si es vol viure una experiència diferent amb el menjar.

2. Bionbo Café Gastrobar

Xavier Aguado, xef del restaurant, ha aconseguit transmetre en els seus plats la idea que l'aliment és el que dóna vida. La gent surt del seu restaurant sorpresa i encantada per uns plats cridaners i vius. És igual per a quin menú us decanteu, senzill o degustació, que segons les opinions dels comensals la qualitat és esplèndida.

3. Massana

En el tercer lloc apareix un altre restaurant de prestigi, on Pere Massana després de molts anys d'esforços ha aconseguit posicionar el seu restaurant com a un dels top de Girona. La gent destaca dels seus plats la fusió avantguardista amb plats tradicionals. Aconseguint transmetre uns sabors clàssics però renovats.

4. Pizzeria la Pulcinella

D'aquesta pizzeria la gent en destaca la senzillesa en les formes seguida d'una desbordant qualitat dels ingredients. Tenint en compte, a més a més, que fan uns plats carregats per a la gent que li agrada menjar en quantitat. Pizzeria la Pulcinella és el restaurant idoni si es vol gaudir d'un bon menjar de cuina italiana.

5. München

Restaurant que destaca per tenir un local que ja atrau a quedar-s'hi. Les opinions reflecteixen que la qualitat del menjar és exquisida. Un altre punt a tenir en compte és la cap de sala Clara. Es veu que és una dóna que fa encara més agradable la visita al München.

6. L'Alqueria

Una petita ambaixada de la cuina valenciana es troba a Girona. L'Alqueria és un restaurant que destaca per la qualitat dels seus arrossos, que deixen a la clientela satisfeta. Les arrels valencianes i el coneixement de la cuinera, Marola, han aconseguit que el restaurant destaqui per la gran qualitat i varietat dels seus arrossos.

7. Divinum

Divinum , un restaurant que busca tenir una identitat pròpia. L'alta cuina i la creativitat són les peces essencials sobre les quals estableixen els seus idearis. Tot i la diversitat d'opinions, moltes destaquen la professionalitat del servei que acaba ajudant a completar una experiència culinària digne de ser viscuda.

8. Mimolet

Les diferents opinions comparteixen que Mimolet és un restaurant que fa una proposta culinària diferent, simple i completa. Els seus plats incorporen elements d'altres cultures, alhora que també recuperen productes que a vegades s'han deixat de banda. Si es vol gaudir d'un bon viatge culinari, Minolet és una opció que no et fallarà.

9. Probocador

El Probocador és un restaurant centric de Girona. Els comensals destaquen la gran qualitat i varietat dels plats. I molts coincideixen que la relació qualitat preu és gairebé perfecte. És un restaurant idoni per a la gent que busqui menjar bo en un local acollidor.

10. Federal Cafe

El Federal Cafe es troba en un lloc molt acollidor que combina a la perfecció el rústic amb el modern. Situat en el barri vell, destaca per la personalitat que desprèn. És un lloc predilecte per anar-hi a fer un brunch o a sopar. La carta tot i no ser molt àmplia satisfà als comensals, els quals poden gaudir d'un molt bon menjar a bon preu.

Bon profit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook