05 de abril de 2018
05.04.2018

La sisena edició del Festival Strenes ja és aquí

Luz Casal, Joanjo Bosk, Auxili i Xavi Sarrià seran les primeres actuacions del festival

05.04.2018 | 17:45
La sisena edició del Festival Strenes ja és aquí
El festival Strenes comença aquest divendres 6 d'abril, després de la suspensió el passat 24 de març del concert dels Catarres com a acte solidari cap als 'presos polítics. Les actuacions de Luz Casal, Joanjo Bosk, Auxili i Xavi Sarrià, seran les encarregades d'iniciar la sisena edició del festival.
 

Luz Casal

 L'Strenes de Girona ha sigut el festival que la cantant gallega ha escollit per presentar en una actuació en directe el seu nou disc 'Que corra el aire'. Després d'haver estat un temps fora dels escenaris, Luz Casal torna a primera pàgina de l'actualitat musical. 

Joanjo Bosk

Una de les veus amb més projecció de la cançó d'autor del nostre país serà present al festival Strenes. Joanjo Bosk, presentarà el nou disc 'Camí d'Aigua', un dels seus discs més personals. 


Auxili 

Aquesta jove però experimentada reggae band del País Valencià arriba a l'Strenes per presentar el seu esperat tercer àlbum d´estudi amb una de les seves millors armes, un directe que enganxa, potent, i on el públic no para de ballar.


Xavi Sarrià 

D'ençà que Xavi Sarrià va deixar Obrint Pas no es tenien gaires notícies seves en el camp de la música. Però el cantant ha estat treballant de manera silenciosa per acabar presentant, a l'Strenes, el seu primer disc en solitari 'Amb l'esperança entre les dents'. Un disc que apel·la a l'esperança com a element alliberador.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook