06 de abril de 2018
06.04.2018

Un vermut a Palamós

El municipi convida a gaudir del comerç i la restauració de la vila tot passejant i fent un aperitiu els caps de setmana de primavera

09.04.2018 | 07:05
Un vermut a Palamós

El municipi de Palamós presenta per aquesta primavera la campanya comercial i turística basada en el gaudi de passejar pels carrers del municipi aprofitant l'oferta del comerç, tot fent un vermut. Més d'una vintena de tavernes i bars oferiran els caps de setmana un vermut que es complementarà els diumenges amb la música en viu que amenitzarà places i carrers comercials de la vila.

La proposta començarà demà i s'oferirà tots els caps de setmana d'abril i maig. L'objectiu d'aquesta proposta és el de potenciar l'activitat turística que té Palamós, obrint el comerç també els diumenges, complementant-ho amb l'àmplia oferta gastronòmica del municipi.

En concret, un total de 23 tavernes i bars del municipi oferiran a preus populars un tast de vermut acompanyat amb una tapa. Els establiments participants en l'oferta del vermut són: l'Antic Ibèric, Bar la Plaça, Can Blau, El Casino, El Castellet, El Mesón, El Moll, El Mur, El Racó, Gavina molt + que cafè, Glass Blanc, Granja Nuà, Hotel Trias, Kanoo Bar, l'Arcada, l'Oliveta del Port, La Calandraca, La Taverna de l'Ibèric, Lincoln, Macabeu, Mar Bonic, Rumbo al Cairo i Salut.

La proposta vol incentivar la passejada i el gaudi del carrer en un període meteorològic propici; per això, a banda de l'ambient comercial i de les terrasses, aquesta activitat es complementarà els diumenges amb l'obertura del comerç i la realització de música en viu, mitjançant la qual s'amenitzaran places i carrers comercials de la vila, amb duets i trios que de manera fixa o bé itinerant posaran el toc musical a l'activitat.

D'aquesta manera Palamós convida, cada diumenge de primavera, a passejar per la seva zona comercial on poder fer les compres, prendre un vermut tot escoltant la música en directe i gaudir també de l'àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Aquesta campanya és organitzada per l'Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme, amb la col·laboració de l'Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós (FECOTUR), i l'Associació de Tavernes, Restaurants i Oci Nocturn de Palamós.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook