L'univers que va teixir l'escriptora Agatha Christie a base d'intrigues detectivesques i ocults culpables sempre ha esdevingut un caramel ben llaminer per al món del cinema, el qual ja va començar a adaptar les seves obres als anys trenta del segle XX, tot i que no fou fins que el cineasta Billy Wilder va dirigir Testimoni de càrrec ( Witness for the Prosecution, 1957) quan aquesta popularitat es va veure corresposta amb una adaptació de primer nivell. En els darrers anys, i sobretot arran de la bona acollida que ha obtingut la recent adaptació d' Assassinat a l'Orient Express que ha realitzat Kenneth Branagh, sembla ser que aquesta fal·lera per adaptar altra volta les novel·les de Christie torna a estar en l'ordre del dia. Així ho confirmen les properes adaptacions anunciades de Mort al Nil (altre cop amb Branagh rere la càmera), de la ja esmentada Testimoni de càrrec (en aquesta ocasió amb Ben Affleck dirigint i interpretant) i de l'estrena ara a les sales de La casa torcida, potser un dels títols menys coneguts de l'escriptora però del qual la mateixa Christie considerava una de les seves novel·les més reeixides.

Amb gairebé com a únic escenari l'interior d'una luxosa mansió, el relat de La casa torcida s'inicia en el moment en què Arístides Leónides, multimilionari grec establert a Gran Bretanya, és assassinat al seu propi palau. Les sospites de seguida recauen en algun membre de la seva extensa i excèntrica família, els quals tenen tots motius suficients en major o menor mesura per haver-lo matat.

Sophia, la neta predilecta d'Arístides, demanarà llavors a Charles Hayward, el seu antic amant i fill d'un detectiu d'Scotland Yard, que faci el possible per aclarir l'assassinat del seu avi. El fet que ningú tingui una coartada ferma i que apareguin més morts a mesura que es realitza la investigació farà, però, que tot plegat acabi embolicant-se encara més.

Amb el francès Gilles Paquet-Brenner ( La clau de la Sarah) com a responsable de dirigir la funció, La casa torcida compta amb un elenc artístic format per, entre d'altres, Glenn Close, Terence Stamp, Gillian Anderson (l'agent Scully d' Expediente X), Max Irons (fill de Jeremy Irons) i Christina Hendricks.