04 de maig de 2018
04.05.2018

Tretze propostes a Platja d'Aro per gaudir del bacallà amb cullera

El municipi celebra la campanya gastronòmica «La cullera i el bacallà» fins al 13 de maig · Un total de tretze restaurants participen a la jornada amb menús d'entre 22 i 25 euros

04.05.2018 | 12:27
Tretze propostes a Platja d'Aro per gaudir del bacallà amb cullera

El municipi de Platja d'Aro celebra aquesta primavera la campanya gastronòmica «La Cullera i el Bacallà». Fins al 13 de maig, un total de tretze restaurants participen a la jornada amb menús on el plat principal és el bacallà. Es tracta d'una iniciativa d'Aroimpulsa - àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i l'Associació Nit i Dia d'Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn.

Els visitants poden gaudir a Platja d'Aro de tretze propostes gastronòmiques diferents en uns menús que oscil·len entre els 22 i els 25 euros (IVA inclòs), amb un entrant i postres a escollir i un plat principal de bacallà per gaudir-ne amb cullera (també inclouen pa, aigua, copa de vi o cervesa).

Els establiments participants i les propostes que presenten són: Aradi, amb un bacallà confitat amb múrgoles a la crema; Bon Dia, amb un bacallà amb pèsols i ou dur; Can Cargol, amb un bacallà confitat a l'all suau, mel i sobrassada; Casa Viart, amb un bacallà confitat, pil-pil d'alls escalivats i cigronets; Dgust, amb un bacallà amb ceba dolça, Parmentier amb oli de tòfona; El Dorado Tapa, amb un morro de bacallà a la graella amb salsa de pebrots del piquillo; El Racó de l'Epi, amb un bacallà confitat i fumat; La Lois by El Dorado Petit, amb un llom de bacallà confitat, branda, ceba tendra, tomàquet i olivada; La Proa –només caps de setmana–, amb un bacallà confitat amb gules, mango i reducció de maracujà; La Riera, amb un bacallà a la mussolina d'all; M&B, amb un bacallà confitat a baixa temperatura sobre confitura de tomàquet; Sa Cova, amb un bacallà i la seva brandada; i, finalment, TheGrill BB, amb un bacallà confitat amb mussolina de pera gratinada.

3a edició de Xics Gastronòmic


La propera acció al municipi de Platja d'Aro vinculada a la gastronomia també serà aquesta primavera, amb la tercera edició de Xics Gastronòmic - Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, que tindrà lloc del 19 de maig al 3 de juny. La campanya estarà configurada per una triple proposta: tallers d'alimentació a les escoles de primària i a l'institut de secundària del municipi, campanya gastronòmica amb menús infantils a diversos restaurants i un programa d'activitats familiars, culinàries i esportives.

Posteriorment, abans no acabi l'any, també de la mà de l'Associació Nit i Dia del municipi, se celebrarà la segona edició de Tardor de Tapes. Es tracta d'una iniciativa en què els establiments de Platja d'Aro proposen descobrir –a un preu únic i acompanyades d'una beguda–, les seves tapes d'autor, en una ruta per gaudir de tota  la  creativitat dels cuiners locals concentrada en petites, però sorprenents propostes originals i atrevides.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook