FIRA DEL TAP A CASSÀ DE LA SELVA

Durant el cap de setmana fira del tap amb pela de suro i esmorzar dels peladors, demostració de l’ofici de taper, estands de productes fabricats amb suro, ruta del suro teatralitzada, cançons de taverna i tast de vins de les Gavarres i de les DO Empordà i Penedès.

FIRA DE LA CIRERA A LLERS

Al llarg del dia celebració de la fira de la cirera amb diverses activitats i l’acte central del dinar popular que es farà al pavelló esportiu.

PRIMAVERA ROCK FESTIVAL A CADAQUÉS

A 2/4 d’1 del migdia al passeig concert amb Dusan Jevtovic Blues Band, Martin Laportilla, Tòfol Martínez i Agustçi Borrell dins del Primavera Rock Festival.

GIRONABEER'18

- De les 7 de la tarda a la mitjanit a l’avinguda Ramon Folch celebració de la Girobeer’18 amb tast de cerveses i música en viu i tapes.

- A les 10 de la nit cloenda amb foc amb els Diables de l’Onyar.

SEA OTTER EUROPE

De les 9 del matí a les 3 de la tarda al voltant del pavelló de Fontajau celebració del festival internacional de bicicletes Sea Otter Europe amb estands comercials, proves, demostracions i curses, entre d’altres activitats.

JOANA SERRAT I SMOKING BAMBINO TANQUEN EL 15È FESTIVAL IN-SOMNI

A 2/4 de 8 de la tarda, concert de clausura del festival In-Somni, amb les actuacions de Smoking Bambino i la cantautora osonenca Joana Serrat. El primer presentarà el seu nou treball, «Storm and Drunk», llançat aquest mateix any, i la segona repassarà el disc «Dripping Springs», publicat el 2017

FIRA-MOSTRA DE L'ARRÒS A PALS

Durant el cap de setmana firai mostra divulgativa de l’arròs de Pals amb degustacions, productes locals, conferències, tallers de cuina, concursos d’arrossos i espai infantil, entre d’altres activitats dirigides al públic.

TROBADA DE COTXES AMERICANS A PLATJA D'ARO

Al Parking Masia Bas, 29a Nacional i 24a internacional Concentració de Cotxes Americans. Hi haurà botigues especialitzades, exhibicions de conducció, concursos i food trucks.