Fira dels Americanos a Lloret de Mar

Al llarg del segle XIX, desenes de lloretencs van viatjar als països de l´Amèrica Llatina, amb l´objectiu d´engegar negocis. Alguns d´aquests veïns que van anar a fer les Amèriques van tornar rics i amb empreses de gran èxit. El resultat de l'enriquiment aconseguit amb negocis naviliers i establerts a ultramar, especialment a l´illa de Cuba, va fer que molts d'ells prescindissin de la vella casa pairal i alcessin mansions senyorials d'estil modernista. El municipi recorda aquest cap de setmana els seus avantpassats amb una nova edició de la Fira dels Indians. Un esdeveniment que proposa fer un viatge al passat i que inclou activitats diverses com demostracions d'oficis, animacions teatrals, mercats d'artesania, exposicions de productes, visites guiades pels edificis indians, concerts, degustacions de rom o tallers de daiquiris.

Festival Coordenades a La Bisbal

Macaco, La Pegatina, Buhos, Ramon Mirabet, Ítaca Band, Medusa Box, Pau Blanc, Suu i Dj. Kharloss Selektah conformen el cartell de la primera edició del festival Coordenades, que se celebra aquest dissabte a la Bisbal d´Empordà. L´esdeveniment comptarà amb dos escenaris, a més de zona de gastronomia i zona infantil.

Fira de la Cervesa Artesana a Quart

El municipi de Quart celebra aquest dissabte la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana, amb una àmplia varietat de productors locals. Una oportunitat per deixar-se endur pels millors sabors de cerveses elaborades amb processos naturals. La fira comptarà també amb diverses actuacions musicals.

Trobada de gegants i capgrossos a Palamós

Gegants i capgrossos desfilen aquest diumenge pels carrers de Palamós amb motiu d´una nova edició de la trobada gegantera. Enguany la cita comptarà amb la participació de les colles de Palamós, La Beguda, Molins de Rei, Gegants particulars de Figueres, Gegants de Sant Jaume i de Sant Vicenç de Torelló.

Festa del Mar a Roses

El municipi de Roses celebra aquest cap de setmana la novena edició de la Festa del Mar amb una vuitantena d'activitats a preus populars amb l'objectiu de mostrar als visitants tot el potencial turístic del municipi i divulgar els extraordinaris atractius de la destinació. L'oferta d´activitats que es poden fer a partir de 5 euros, inclou excursions marítimes, batejos de caiac i windsurf o visites guiades a la Ciutadella.

Diumenge de titelles a Sant Martí Vell

Els titelles tornen a ser aquest diumenge els grans protagonistes de la fira que se celebra a Sant Martí Vell. Un esdeveniment per a petits i grans, on tothom podrà gaudir d´històries diverses, farcides de màgia i humor com les propostes que presentaran la Cia. Genovesa, La Sola Cia. o Beata Scarola, entre d´altres.

Maika Makovski a Torroella de Montgrí

Compositora, cantant, pianista, guitarrista i actriu, Maika Makovski actua per primer cop al Festival Ítaca Cultura i Acció amb la seva proposta més personal recollida en les cançons del seu darrer disc, Chinook Wind. L'acompanya el prestigiós Brossa Quartet de Corda de Barcelona; així com Pep Mula, a la bateria, i Pau Vals, a la trompa. La cita és dissabte a l'Auditori Espai Ter

Ariel Rot a l'(A)phònica

Amb Tequila, Los Rodríguez i en solitari, Ariel Rot ha gravat discos imprescindibles del rock estatal, plens de cançons que formen part de la memòria col·lectiva i sonora de diverses generacions. Però la seva ànima de rocker segueix a peu de carrer, evolucionant, desprenent classe i talent, sentit i sensibilitat. El concert és el diumenge a les 19:45 a l'Ateneu de Banyoles.

Xalaro a Platja d'Aro

Música, circ, màgia, clown, teatre i animació de carrer per a tota la família a diversos escenaris és el que es podrà viure aquest cap de setmana a Platja d'Aro en la nova edició d'aquesta mostra d'espectacles destinats al turisme familiar. Entre els espectacles que es podran veure hi ha els de The Hanfris Quartet, Gossos, Guillem Albà i La Marabunta, Cia. La Bleda o Quico el Cèlio, el Noi el Mut de Ferreries.

Concert de Las Migas a l'Auditori de la Mercè de Girona

El cicle Girona d´Autor es clourà aquest diumenge a ritme de flamenc contemporani, de la mà de Las Migas. El quartet femení presenta en directe a la ciutat de Girona Vente conmigo, el seu tercer àlbum d´estudi, en el qual afegeixen capes de música llatina i, fins i tot, una part d´electrònica.