13 de juliol de 2018
13.07.2018
ÚLTIMA HORA
Abatut a trets el terrorista d'Estrasburg
Música

El Rototom tanca el cartell de la seva edició més històrica amb els Wailers i Alborosie

13.07.2018 | 01:23

El Rototom Sunsplash poleix les arestes del cartell de 2018 amb la visita especial dels Wailers acompanyant Alborosie. Així, en la seva edició més «històrica», incorpora els últims set artistes i shows especials en els diferents escenaris per festejar aquest 25 aniversari. Del 16 al 22 d'agost, el certamen internacional reggae s'enlairarà a Benicàssim (Castelló).

Dues de les principals novetats d'aquesta remesa definitiva d'anuncis van lligades als espectacles exclusius que donarà Alborosie. El 20 d'agost compartirà, al costat de Shengen Clan i sobre el Main Stage, 25 anys de trajectòria en un concert especial i ara es desvetlla a part de l'elenc d'artistes que acompanyarà l'italià en aquesta vetllada. Els integrants dels Wailers, Junior Marvin, Tyrone Downie i Aston Barret Jr. seran els convidats especials a aquest espectacle únic.

Única també serà, pel seu format exclusiu, la segona incursió escènica d'Alborosie pels 25 anys. La cita serà el 21 d'agost a la Dub Academy, juntament amb el productor jamaicà King Jammy, qui actuarà també un dia abans, a la Dancehall, a la nit de David Rodigan.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook