Rock Fest, el festival de rock i heavy metal que se celebra a Can Zam de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), ampliarà la seva durada a quatre dies el 2019, en lloc dels tres dies que tenia fins ara.

El festival, en la seva edició 2019 se celebrarà els dies 4, 5, 6 i 7 de juliol i les entrades ja són a la venda, encara que de moment es desconeixen els noms dels artistes que formaran part del cartell, segons ha informat el festival en la seva pàgina oficial a internet.

Aquesta serà la sisena entrega d'aquest esdeveniment ja referent a Catalunya, després que el passat 7 de juliol es tanqués la del 2018, amb la participació de bandes mítiques com Kiss i Judas Priest.

En total, més de 40 bandes han actuat aquest any a Can Zam, entre elles Ozzy Osbourne, Helloween Mägo de Oz, Megadeath i Scorpions, Stratovarius.

Durant el mes d'agost, es confirmaran i es publicaran els primers noms que s'inclouran en el cartell de l'edició 2019. De moment, hi ha a la venda abonaments del festival, per 160 euros.