«L'avis Bidon», espectacle de circ de «La Compagnie»

Olot

A 2/4 de 8 del vespre a la plaça dels Braus, espectacle circense: L´avis Bidon. A través de la bàscula, el cant, l´escala lliure, la perxa xinesa, el llançament de ganivets, el text i l´acrobàcia, ens passegen per les seves cabòries familiars. La Compagnie aborda temes universals al voltant de la família i els seus sentiments. Gratuït.

L'escriptor Javier Sierra converserà amb Martí Gironell

Girona

A les 8 del vespre als Jardins del passeig Arqueològic, 2a edició del Tempo Llibres de la mà de l´escriptor Martí Gironell, que ens portarà Javier Sierra, Premi Planeta 2017 amb «El Fuego Invisible», per conversar en un ambient distès i obert a tothom. Activitat emmarcada en el cicle Tempo Sota de les Estrelles. Gratuït.

Emmanuel Djob i la Jove Big Band, al Tempo Sota les Estrelles

Girona

A les 10 de la nit a l´Auditori de la plaça dels Jurats actuació d´Emmanuel Djob & Jove Big Band de Girona. Cantant, compositor, guitarrista i teclista, Emmanuel Djob omple els escenaris d´energia amb les seves fabuloses interpretacions de versions i temes propis on combina la màgia del gospel amb les tendències més actuals de pop, reggae i blues.

Mercats

Durant tot el dia d'avui, a diferents municipis gironins s'instal·laran mercats al carrer. Entre ells destaquem els següents: Amer, Banyoles, Begur, Cassà de la Selva, Llançà, Maçanet de la Selva, Salt, Sant Antoni de Calonge, Sant Pere Pescador, Sarrià de Teri Vilablareix.

Orquestra de Girona

Calella de Palafrugell

A les 10 de la nit a l'església de Sant Pere de Calella, concert de l'Orquestra de Girona. Preu: 15€

La Santa Market

Sta. Cristina d'Aro

Des de les 6 de la tarda a la 1 de la matinada al Horse Club obre les seves portes La Santa Market, amb una gran varietat d'oferta de moda, gastronomia, concerts, tallers per a nens i altres sorpreses i activitats.Fira de brocanters

Platja d'Aro

De 9 del matí a 8 del vespre a la Plaça dels Estanys, fira de brocanters.

Exposició «Cadaqués, univers d'artistes»

Cadaqués

«Cadaqués, univers d'artistes. De Meifrèn a Dalí» és el títol de l´exposició que es podrà visitar fins al pròxim 28 d'octubre, al Museu de Cadaqués. La mostra gira a l'entorn de la història del museu i de les seves col·leccions que es troba íntimament lligada amb la rellevància de Cadaqués com univers d'artistes. L'exposició està dividida en dos grans àmbits: Cadaqués univers d'artistes, amb 24 obres procedents de col·leccions particulars, per explicar la rellevància històrica de Cadaqués en l'art i Museu de Cadaqués, 40 anys de vida, que inclou una selecció de 54 obres del fons del museu, entre olis, dibuixos, aquarel·les, i escultures a més de 18 fotografies de Robert Descharnes i Enrique Sabater de Salvador Dalí.

Cinema a la fresca

Cassà de la Selva

A les 10 de la nit a la plaça de la Coma projecció de la pel.lícula «Wonder Woman».

Nit dels poetes

Ripoll

A les 7 de la tarda a la Biblioteca Lambert Mata, Nit de Poetes de Versus 25, «Homenatge a Joan Maragall (1860-1911)», a càrrec de Lluís Lucero i Mateu Ciurana.