El festival de música electrònica DGTL arrenca avui a Barcelona, després que hagin passat per la ciutat i voltants cites electròniques del calibre del Sónar. I ho fa marcant la diferència amb una aposta decidida per l'ecologisme i una oferta musical alternativa.

Segons ha explicat el codirector de Digital Barcelona (DGTL), François Jozic, «Barcelona és una de les capitals mundials de l'electrònica» i hi tenen cabuda «propostes diverses».

El Festival també busca dignificar la música electrònica i demostrar que no és només un ritme ballable, sinó tota una cultura lligada al món digital i a les noves tendències. Unes tendències que s'estenen al terreny social, en el qual DGTL ha optat per posar l'accent en el compromís amb l'entorn natural.

Però la música segueix sent el pilar central de l'esdeveniment que se celebrarà a Barcelona, avui i dissabte, i que espera reunir unes 20.000 persones cada dia al recinte del Parc del Fòrum.

Entre els prop de 50 dj's de la programació destaca la presència de Dixon, Dj Koze, Black Coffee, Ben Klock, Motor City Drum Ensemble o Adriatique.