La disbauxa a la Bisbal

Carrers i places de la Bisbal d'Empordà · Fins diumenge

Els bisbalencs i bisbalenques tornen a estar, un any més, de festa major. Ho celebren amb un programa complet d'activitats com la plantada de bestiari i gegants, castellers, cercaviles, actuacions musicals a barraques, espectacles al carrer, sopars i dinars populars. En definitiva, un cap de setmana on la Bisbal serà una gran festa.

L'estiu es viu a Llançà

Carrers i places de Llançà · Tot el cap de setmana

Un any més, la festa de Llançà arriba carregada de la millor música, així com també d´un programa extens amb una quinzena d´activitats, incloent-hi concerts, sardanes, havaneres, balls populars, propostes infantils i altres iniciatives populars que convertiran el municipi en un gran espai de festa i bon ambient.

Festa major durant quatre dies a Bordils

Carrers i places del municipi · Cap de setmana

El municipi de Bordils està enmig de la celebració de la seva Festa Major. Després del pregó, que va tenir lloc ahir a la plaça de l´Església, la festa continua avui i s´allargarà fins al diumenge. Quatre dies de festivitat amb una vintena d´activitats pensades per a tots els públics i edats, que no deixaran indiferent a ningú.

Festes majors d´agost a Banyoles

Carrers i places de la vila · Tot el cap de setmana

A Banyoles en saben tant que celebren dues festes majors. Una d´aquestes és d´estiu, i per això, el cap de setmana estarà farcit de propostes que convidaran els veïns del Pla de l´Estany i de les comarques properes a espectacles, activitats aquàtiques, el carnaval d´estiu, castells, esmorzars populars, correfocs i cercaviles.

Festa major amb moltes activitats a Salitja

Places i carrers del municipi · Cap de setmana

Durant tot el cap de setmana, Salitja acollirà diverses activitats amb motiu de la celebració de la Festa Major. D´aquesta manera, des de divendres i fins diumenge, tindran lloc el bicicròs, un sopar popular acompanyat d´havaneres, el 30è Triatló Sprint, jocs a la piscina, trobada de cotxes clàssics i concerts.