Venom s'ha convertit en un dels personatges més populars de Marvel, en gran mesura perquè, més que un superheroi, és un monstre tirant a imprevisible però amb moments d'heroisme. Ara disposa de la seva primera pel·lícula en solitari, en un film en què Sony vol imitar la perfecta simbiosi entre acció i humor de l'univers de Marvel.

Sorgit arran de la trama del còmic Secret Wars, i més concretament després que Spider-Man adquireixi el seu famós uniforme negre, aquesta viscositat extraterrestre té el poder d'adherir-se a un ésser humà i dotar-lo d'unes habilitats extraordinàries. Això és el que li passa a Eddie Brock, un individu que, a causa d'un accident al laboratori on s'experimenta amb el misteriós alienígena, acaba convertint-se en un justicier. Primer perquè vol evitar que els seus enemics l'atrapin i el converteixin en una arma, però després perquè la simbiosi amb l'extraterrestre és tan perfecta que acaben treballant plegats. Venom va aparèixer a Spider-man 3 de Sam Raimi, en una lectura absolutament equivocada malgrat els esforços de l'actor Topher Grace per salvar la funció. I ara finalment gaudeix de la seva primera adaptació oficial en solitari.

Dirigida per Ruben Fleischer, autor de Zombieland, Venom té tots els ingredients per convertir-se en un dels plats forts de la tardor. Això pot passar, principalment, per la tria l'actor principal: el gran Tom Hardy, capaç de canviar de rostre amb una facilitat extraordinària i que casa perfectament amb la idiosincràsia del personatge. Al seu costat, el repartiment compta amb grans secundaris com Michelle Williams, Jenny Slate, Riz Ahmed, Scott Haze, Michelle Lee i Woody Harrelson.