Jennifer Garner va ser la protagonista d'una sèrie, Alias, que va ser pionera en moltes coses: va ser una de les primeres a fer un relat sòlid sobre l'apoderament femení al thriller modern, va trencar amb el tòpic que la televisió només servia de refugi per a estrelles en decadència i va consagrar el nom del seu productor i ocasional director, J. J. Abrams. Ara Garner torna a la televisió amb una història molt diferent.

Camping és el remake d'una efectiva minisèrie britànica, de la qual preserva el punt de partida argumental. La protagonista, Kathryn, vol celebrar el 45è aniversari del seu marit enduent-se tota la família a un càmping, perquè creu que és la millor manera de reunir-los a tots i tenir un cap de setmana en la més estricta intimitat. La preparació de l'esdeveniment no és fàcil, perquè l'obsessió pel control de Kathryn, sumada a la manifesta desgana de la seva parella a l'hora d'organitzar qualsevol esdeveniment, ja fa començar amb mal peu l'aventura. Però el pitjor encara no ha arribat: una vegada al càmping, les sinergies entre uns i altres acaben fent aflorar el pitjor d'un clan amb molts secrets. I, naturalment, el que havia de ser un cap de setmana de celebració s'acaba convertint en un festival d'embolics.

Creada per Jennifer Konner i Lena Dunham, protagonista i productora de Girls, Camping juga a ser el retrat d'una família però també una reflexió sobre els conflictes generacionals i els encaixos de la vida en parella. El problema és la cohesió: vol parlar de moltes coses i fer-ho amb humor, però en molts moments la sèrie peca de lleugeresa i d'uns aires d'arbitrarietat que li van a la contra. Això sí, el repartiment és esplèndid. Al costat de la Garner, en un personatge que trenca molt amb el que li hem vist fins ara, destaquen el gran David Tennant, Juliette Lewis, Ione Skye, Arturo Del Puerto, Rhiannon Leigh Wryn i Brett Gelman. Per cert que la minisèrie britànica, que es va estrenar fa només dos anys, tenia sis episodis, mentre que la seva versió nord-americana en té vuit.