Fira de Sant Lluc · Olot

Centre de la ciutat · Dies 19, 20 i 21 d'octubre

Els carrers i places d'Olot acullen aquests dies diferents fires i actes per celebrar la Fira de Sant Lluc. La festa manté l'activitat al centre de la ciutat amb 11 espais i més de 50 activitats previstes. Tenint en compte l'afluència de públic familiar a les darreres edicions, aquest any s'ha fet un especial èmfasi a les activitats destinades a les famílies, sense deixar de banda les activitats més tradicionals de la fira.

Teatre «L'omissió de la família Coleman» · Girona

Teatre Municipal · Divendres 19 i dissabte 20 a les 20.30 h

Una família al límit de la dissolució, una convivència impossible. La incapacitat per parlar d'allò que ens passa. L'omissió de la família Coleman, un dels espectacles més premiats i aplaudits de Buenos Aires, arriba a Temporada Alta en una versió catalana de la mà del seu director original: Claudio Tolcachir. Dins del Festival Temporada Alta.

The Pinker Tones · Banyoles

Auditori de l'Ateneu · Dissabte 20 a les 12 h

The Pinker Tones tornen a l'Auditori de Banyoles per presentar el seu nou treball, Rolf & Flor a l'Amazones, com ja van fer amb l'anterior entrega de les aventures d'aquests dos entranyables personatges. En aquest nou volum, en Rolf i la Flor viatgen a l'Amazones per descobrir el territori màgic de Posondo.

Fira de la Llet · Vilobí d'Onyar

Centre del poble · Dissabte 20 i diumenge 21

La Fira de la Llet reuneix, per una banda, els professionals del sector lleter, i de l'altra el públic general consumidor d'aquest producte i els seus derivats. La 7a edició proposa una fira d'artesania i derivats làctics i amb activitats per a tots els gustos i edats, com demostracions, xerrades, exhibicions i concursos.

«Mundos de Papel» · Torroella de Montgrí

Auditori Espai Ter · Dissabte 20 a les 18 h

La companyia Vol'e Temps presenta a Torroella una història pertorbadorament divertida, tendra i trepidant, que combina amb humor i espontaneïtat tècniques de circ, teatre i dansa, en què els espectadors són testimonis d'excepció d'un continu anar d'aquí cap allà, on res és el que sembla i tot sembla el que és.

Teatre «Kassandra» · Salt

Teatre de Salt · Dissabte 20 a les 20.30 h

Cassandra significa en grec antic «la que enreda els homes». Una endevina que per despit d'un déu no rebrà mai el més mínim crèdit per als seus pronòstics. Sergio Blanco, el prestigiós autor i director uruguaià, torna al festival amb un monòleg per desmitificar el mite. Cassandra és ara un noi amb nom de noia. Dins del Festival Temporada Alta.

XII Fira de la Poma · Ullà

Centre Cívic i Passeig de les Eres · Diumenge 21

La XII Fira de la Poma d'Ulla, que se celebra aquest proper diumenge, canvia enguany el seu emplaçament tradicional, deixant el nucli antic, arran de les obres que s'hi estan duent a terme de millora, per emplaçar-se entre el Centre Cívic i el Passeig de les Eres. Entre les novetats d'aquest edició hi ha el taller de cuina per a infants (5 a 12 anys) amb el xef Quim Casellas, que compta amb una estrella Michelin, i la demostració de l'art i ofici d'un ferrer que elabora pomes i pomeres en ferro colat dins el mercat d'artesania. També hi haurà la tradicional venda de pomes, amb varietats de tota classe. Dins la Fira no es pot oblidar la parada de coques en benefici de l'AMPA de l'escola Puig Rodó del municipi, inclòs en el mercat d'alimentació i productes relacionats amb la poma, al passeig o l'exhibició de les gimnastes de l'Escola Rítmica Ullà.

Fira de la carbassa · Sant Joan de les Abadesses

Plaça Anselm Clavé · Diumenge 21

La Fira de la Carbassa de Sant Joan de les Abadesses celebra la seva novena edició repetint la fórmula que any rere any ha atret milers de persones a visitar el poble i que l'han convertit en una cita ineludible de la tardor a la demarcació. Com no podia ser d'altra forma, les carbasses gegants seran l'atractiu principal de la jornada, que començarà a les 11 del matí.

Jam session de jazz · Girona

Jazz Sunset Club · Diumenge 21 a les 20.30 h

Un nou concepte de jam session dedicada exclusivament a la música jazz, en què cada tercer diumenge de mes col·laboraran músics catalans i nord-catalans, coordinats pel pianista francès Sébastien Falzon. Una oportunitat per conèixer nous valors de les dues bandes de la frontera.

Teatre «El capitalisme fairfly» · Salt

fairflyTeatre de Salt · Diumenge 21 a les 18 h

Quatre treballadors estan a punt de quedar-se a l'atur. Un d'ells té una idea brillant. En l'horitzó emergeix la possibilitat de convertir-se en emprenedors d'èxit. Aquesta és la proposta que llança Joan Yago en una corrosiva comèdia sobre els mites del capitalisme, sobre l'obsessió per l'èxit i els diners. Dins del Festival Temporada Alta.