He de reconèixer que amb el pas dels anys els Call of Duty s'han anat desinflant entre les meves preferències. No sé si serà l'edat -la meva- o la pròpia evolució -la de la saga-, però la veritat és que els últims CoD han passat sense pena ni glòria per les meves consoles. Malgrat això, les bones -encara que breus- campanyes d'anteriors lliuraments em van fer gaudir d'una segona joventut, especialment les de la sèrie Black Ops. Però aquest any... Mare meva, aquest any!

El nou Call of Duty: Black Ops 4 arriba decidit a fer tremolar tota la història dels CoD a força de novetats de la grandària d'un portaavions. La història, en aquesta ocasió, s'ha dividit en capítols que has d'anar superant per muntar un guió que manté el nivell molt alt. I el millor és que si ets un paquet de proporcions bíbliques en el joc en línia, com un tal Arráez que tots coneixem, no patiràs ja que el joc t'atrapa per altres vies.

La part gràfica és incommensurable, com sol ser habitual en els jocs desenvolupats per Treyarch, però molt menys que la imaginació d'aquests tipus creant armes i equips de combat. Uns autèntics genis!

G FPS P A partir de 70 ?

Plataformes: PC, PlayStation 4 i Xbox One.