Fira de Sant Lluc a Olot

Al llarg del dia diverses activitats com obertura de comerços al centre de la cituat, la trobada de tractors al centre i el taller de skate i scooter al Firal Petit. A més, fira del vehicle d’ocasió al Firalet, fira del col.leccionisme Playmobil a l’Hospici, mercat d’artesania al firal i atraccions infantils al passeig de la Muralla.

Fira de la llet a Vilobí d'Onyar

Celebracióde la fira de la llet amb la presència de professionals del sector lleter, fira d’artesania i productes derivats làctics i altres activitats com exhibicions, concursos, xerrades, demostracions i espectacles.

Festa major de Sant Martirià a Banyoles

- Tot el dia, Jornada de portes obertes als Museus de Banyoles.

- Tot el matí, al Club Natació Banyoles Jornada de Sant Martirià: xocolatada, 9è partit de waterpolo popular, 12a Cursa de relleus d’atletisme, 13a Regata de Piragüisme, 38a Regata de rem, 61a Travessia de Sant Martirià, etc.

- A 2/4 de 12 del migdia a la plaça Major Concurs de colles sardanistes amb la cobla Ciutat de Girona.

- A les 12 del migdia a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles Espectacle familiar/clown «Universari» amb Marcel Gros. Preu: 5 € (anticipada) i 7 € (taquilla).

- A les 4 de la tarda al Casal de la Gent Gran Concert amb la cobla Selvatana.

- A les 5 de la tarda a la plaça Major Sardanes: competència de cobles grans.

- A 2/4 de 6 de la tarda al recinte de barraques Diada castellera.

- A les 7 del vespre al teatre municipal de Banyoles Teatre independent/comèdia «Un Déu Salvatge». Preu: 12 €.

- A les 9 del vespre al recinte de bar­raques Concert de Mishima.

- A 2/4 d’11 de la nit a l’envelat de la plaça de les Rodes Espectacle de dansa amb «L’Envelat» de l’Esbart Vila de Gràcia.

- A les 11 de la nit al recinte de bar­raques Ball de passada.

Festa motera a Calonge-Sant Antoni

-A les 10 del matí, a la zona esportiva de Calonge, festa motera Afatram.

- A les 11 del matí passejada amb motos i triker.

Desfilada canina a Platja d'Aro

- A les 10 del matí, inscripcions.

- A 2/4 d’11 del matí, exhibició d’unitats K9 de les policies locals.

- A 2/4 de 12 del migdia, desfilada de totes les races.

- A 3/4 d’1 del migdia, Desfilada de llebrers i podencs adoptats i en adopció. A 1/4 de 2 del migdia, lliurament de premis.

Teatre a Blanes

A les 7 de la tarda al Teatre de Blanes, Quim Masferrer presenta el seu nou espectacle, que porta per títol «Bona gent». Un homenatge al públic en un espectacle únic, perquè el públic n'és el protagonista. Un protagonista, o més ben dit: molts protagonistes que escriuran l'argument d'aquesta experiència. Preu: 18 euros

«La llavor del foc», un intens viatge a l’origen de la humanitat, a la Sala La Planeta

A les 12 del migdia a la sala La Planeta, Babou Cham i Carlota Subirós presenten «La llavor del foc». Un viatge sempre amb una maleta; a dins hi ha el misteri de la llavor de l’existència. La maleta és plena de mites d’arreu del món sobre l’origen de la vida: de Grècia, la Xina, l’Índia, l’Àfrica central o la tradició jueva. Preu: 8 €

Taller infantil al Museu de l'Empordà

A les 12 del migdia al Museu de l’Empordà, taller familiar «El carter dels Dalí». Recomanable a partir de 5 anys. Entrada gratuïta, amb inscripció prèvia

Gastronomia: La cuina del bolet a Llagostera i la cuina del peix de l'art a Lloret

Fins l’11 de novembre, 16a edició de la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet de Llagostera on hi participen un total de 8 restaurants de Llagostera. La campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet està organitzada conjuntament per l'Àrea de Promoció Local de l'Ajuntament i l'Associació de Restaurants de Llagostera. A Lloret, fins el dia 31 d’octubre celebren les jornades gastronòmiques de la cuina del peix de l’art amb la participació diferents restaurants i hotels del municipi