Baixada d'andròmines a l'Onyar · Girona

Centre de la ciutat · Dissabte 3

En el marc de la Festa Major dels Quatre Rius s'organitza la 7a Baixada d'Andròmines del S.XXI pel Riu Onyar, un dels esdeveniments més populars de les festes de Sant Narcís. La baixada es podrà veure des dels Ponts del riu Onyar entre la plaça de Catalunya i la plaça de Sant Feliu.

La Black Music Big Bang · Girona

Plaça de Sant Feliu · Dissabte 3

La Black Music Big Band (BMBB) és una iniciativa de la Fundació Casa de la Música del Gironès en col·laboració amb el Black Music Festival i presentaran els èxits de la Motown a l´escenari de Sant Feliu. És la big band escola de les comarques gironines especialitzada en el que s´anomena black music.

La popular cercavila · Girona

Parc del Migdia · Diumenge 4

Com ja és tradició per les Fires de Sant Narcís, aquest diumenge se celebra la trobada de gegants al parc del Migdia i seguidament, la cercavila fins arribar a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba. La plantada serà a les 10 del matí al Parc del Migdia, i des d´allà hi haurà la clàssica cercavila per arribar fins a la plaça de Calvet i Rubalcaba.

Morganti ret homenatge a Pina Bausch · Salt

Cristiana Morganti va ser durant una dècada ballarina solista del Tanztheater Wuppertal de Pina Bausch. Va assajar i va ballar coreografies que el públic ha admirat amb fervor. D´aquella experiència vital i artística neix Moving with Pina, una conferència ballada per compartir la poesia, la tècnica i la creativitat de la gran coreògrafa alemanya, que aquest dissabte presentarà, en el marc del festival Temporada Alta, a 2/4 de 9 del vespre al Teatre de Salt. Es tracta d´un viatge per l´univers de Pina Bausch des de la perspectiva del ballarí. Una oportunitat per descobrir la devoció, la imaginació i l´amor pels detalls d´un llenguatge coreogràfic únic i revolucionari. Una ocasió per descobrir molts secrets, sobretot, com es crea la màgica i misteriosa relació entre l´artista i l´espectador.

Les llegendes de la ciutat · Girona

Sortida Plaça Sant Feliu, davant escultura de la Lleona

Visita teatralitzada pel centre històric de Girona pensada perquè tota la família passi una bona estona. Passejant pels carrers del Barri Vell coneixereu la història, i en descobrireu les llegendes més populars i els personatges més estimats. Una actriu/guia i dos actors faran d´aquesta una experiència única.

«Las expertas» · Lloret de Mar

Teatre de Lloret · Dissabte 3

La Cia. Al-Badulake Teatro proposa Las expertas. Una prova de selecció dirigida per un programa informàtic ferotge que va donant ordres i quatre dones disposades a donar-lo tot. Les seves protagonistes van obeint fins que s´enfronten al programa corporatiu per dir no, trencant així els estereotips establerts.

MaMaOm a El Torín · Olot

Sala El Torín · Dissabte 3

MaMaOm ofereix música amb essències mediterrànies fusionades amb ritmes ancestrals màntrics. Arrela és el primer disc del grup, una experiència sensorial profunda guiada per unes composicions plenes de creativitat i elegància, que ens transporten a un estat de meditació i ofereixen moments privilegiats de pau i harmonia.

«La comedia de los enredos» · Torroella de Montgrí

Espai Ter · Diumenge 4

El director Alberto Castrillo-Ferrer presenta La comedia de los enredos, la primera obra de Shakespeare que es presenta a l´Espai Ter. Dues parelles de bessons separats en néixer coincideixen sense saber-ho en una mateixa ciutat 25 anys després i es desencadena un divertit joc d'embolics i confusió.

«Hocus Pocus» · Roses

Teatre Municipal · Diumenge 4

Hocus Pocus són les paraules màgiques més antigues que es coneixen. L´Eduard Juanola ens ensenya quin és el seu efecte en un espectacle de màgia familiar, molt participatiu, ple d´il·lusions visuals, objectes estranys i éssers «màgics» que l´Eduard ha anat trobant en els viatges que ha fet arreu del món.